SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Dragalina a dat Testul Gacon, dar încă are gânduri de plecare de la Pîncota

La finalul primei săptămâni de pregătire, „șoimii” pîncotani au dat Testul Gacon pe pista de tartan a arenei Gloria. Juniorii Pirtea, Ursoi și Ianc, plus „veteranul” Siminic au fost primii, însă vestea cea mai importantă ar fi prezența lui Dragoș Dragalina. Valorosul mijlocaș ofensiv a „sărit” peste două antrenamente în această săptămână, nemulțumit fiind de faptul că nu este lăsat să plece de conducerea clubului. Pavel Piroș și Ionuț Popa susțin că nu se vor mai dispensa de niciunul dintre fotbaliștii aflați sub contract cu „alb-negrii”, așa că rămâne de văzut cum se va tranșa totul în zilele ce urmează.

Teoretic, de luni, „șoimii” ar trebui să treacă la două antrenamente pe zi, numai că – deocamdată – nu ar fi condiții pentru acest regim de pregătire. Nici prezența la amicalul de la Bekescasaba nu mai e sigură și asta pentru că lichiditățile cam lipsesc în acestă perioadă a anului când primăriile din țară nu au un buget.

La nivel de lot, nu sunt mari noutăți. Doar Marius Cioară a semnat cu „șoimii”, în timp ce trecerea lui Marius Rus în „alb-negru” pare să cadă și de această dată. Și belgianul Mamwanga a devenit deja istorie, în timp ce Cornel Suciu tot vine și nu mai ajunge. Cert este că șefii Pîncotei au destule lucruri de pus la punct la începutul săptămânii viitoare, jucătorii dorind să afle când își vor încasa salariile pe luna noiembrie, mai ales că au auzit că „verișorii” de la UTA și le-au luat deja la mijlocul acestei săptămâni.

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close