UTA Arad

La poalele cetății…UTA





Un soare înșelător i-a acompaniat pe utiști pe tot parcursul antrenamentului de după-amiază. Temperatura cu minus i-a pus serios în mișcare pe fotbaliștii UTA-ei pe terenul de la poalele Cetății Dezna. Martore ale ultimelor cantonamente ale „alb-roșiilor”, vestigiile parcă au luat forma numelui echipei emblemă a județului Arad.

Într-un astfel de cadru, s-a desfășurat o ședință de pregătire ceva mai dulce și asta pentru că Botiș et. comp. au primit și mingile din partea staffului tehnic. Practic, antrenamentul a fost condus de „secunzii” Cristi Păcurar și Cristi Todea, care au împărțit lotul în două grupuri, oferindu-le jocuri tematice, cu accent pe posesie sau pase dublate, implicarea jucătorilor fiind maximă. Întâmplător sau nu, Sorin Strătilă a făcut din nou parte din echipa câștigătoare, însă toți utiștii s-au mișcat atât cât s-a putut de bine pe un teren înghețat și denivelat.

botisE de la sine înțeles că juniorii sau japonezul Murakami și Alin Roman încearcă să se remarce cât pot de mult pentru a rămâne în circuitul primei echipe și după terminarea stagiului de pregătire montan.

Degrevat de comenzi de această dată, Roland Nagy a fost un fin observator, venind din când în când cu sfaturi pentru elevii săi.  Încercăm să îmbinăm totul. Intenția a fost de a fi împreună, de a avea două antrenamente pe zi și de a atinge prima parte a acestei perioade de acumulări. Jucătorii răspund pe măsură, suntem în grafic și sper să încheiem fără accidentări”, a punctat „principalul” UTA-ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button