UTA Arad

Antrenament nocturn pentru UTA II

Regulile sunt clare la Moneasa, indiferent despre cine este vorba. Cine greșete, plătește, iar în acest caz au plătit toți jucătorii UTA-ei II pentru „fenta” unui coleg de-al lor. Unul dintre telefoane nu a fost predat antrenorilor echipei aseară, drept pentru care toată echipa a fost pedepsită cu un antrenament nocturn.

stuparLa ora 22,30, timp de o jumătate de oră, la -10 grade Celsius, tinerii utiști au servit a patra ședință de pregătire a zilei de marți pe o suprafață virană din fața Hotelul Parc. „Nu am venit aici să ne furăm căciula singuri. Aveți toate condițiile de pregătire, cazare, masă, vitaminizare, am venit să muncim. Dacă nu există disciplină, nu facem nimic. Poate vă gândiți de ce trebuie să suferiți toți pentru unul? E simplu, sunteți o echipă, pierdeți și câștigați împreună. Să începem alergarea!”, le-a transmis Dan Stupar tinerilor utiști.

Antrenamentul suplimentar de la lumina lunii nu conturbă deloc programul de mâine, ce începe la ora 7 cu o înviorare „marca” Adi Ungur.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close