UTA Arad

Copil, căzut la datorie: O inflamație a tendonului îl ține pe mijlocașul UTA-ei la hotel





„Bătrâna Doamnă” începe cea de-a cincea zi din cantonamentul de la Moneasa cu o veste mai puțin bună. Dumitru Copil acuză o durere la tendonul piciorului drept și nu va intra în program normal alături de colegii săi. Încă odată, utiștii se deplasează pe deja cunoscutul platou dintre Dezna și Laz, iar mijlocașul ofensiv rămâne la hotel pentru exerciții de izometrie. Totodată, „Mitruț” e „răsfățat” de maseurii Bicsky și Tomescu, în speranța că va fi din nou apt pentru ultimele zile de cantonament.

După vă spuneam și ieri, Michel Vlad a urcat din nou la Moneasa, împreună cu kinoterapeutul Stelian Tetulea și de azi se antrenează normal. „Alb-roșii” încheie sâmbătă cantonamentul de la munte.

Un comentariu

  1. Pacat !, Tendinita si miozita de efort este rezultatul unui efort fizic prost gradat, neindividualizat, dupa repaus indelung. Lipsa preparatorului fizic, si putinele cunostiinte despre „reeducarea muschiului la efort” a celor ce conduc sedintele fizice se vad. Sper sa nu mai apara cazuri, dar asaceva la cei care au mai avut probleme si la juniori sint chestii des intalnite, care ar putea fi preintampinate. Nu mai merge azi, cu ” trage de tine !”. Astfel se pierd : timpul , pregatirea, raman sechele, , etc.

    0
    0
    1. Se vede lipsa preparatorului fizic , efortul fotbalistilor depus din prima zi fara incalzirile necesare . Se vede ca sunt in staff oameni nepregatiti, ce sa vorbim sa pregateasca pe altcineva ?! Treziti-va oamenilor si nu va bateti joc de ei ! Antrenati cum trebuie , sa fie pregatiti pentru meciurile ce urmeaza nu morti pe teren sau ne avertizati deja ca nu doriti sa promovati ? Parerea mea si a multora cred ca este sa revina pe banca domnul preparator fizic care a dat dovada de cunostiintele sale . Bafta baieti!

      0
      0
  2. chiar daca a plecat preparatorul fizic, sunt sigur ca le-a spus antrenorilor ce au de facut in acest cantonament, nu cred ca a plecat asa si nu le-a lasat unele sarcini! E un baiat detreaba, serios si de caracter…Nu e cazul sa dam vina pe antrenori acum! Chiar daca ramanea Marius, tot apareau aceste mici accidente!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button