Arhivă articole

Nu au trecut Someşul: Universitatea Cluj – Univ Goldiş ICIM Arad 95-47Pretenţiile vis a vis de nouaUniv Goldiş ICIM Arad au dispărut o dată cu fetele ce făceau performanţă. Tinerele profesoarei Ildiko Prisăcariu îşi dau tot interesul pentru a face o figură frumoasă. Şi uneori parţial reuşesc. Doar că Aradul a ajuns printre rarele echipe ce au un lot format doar din românce, în timp ce adversarii etalează şi baschetbaliste din străinătate.

Aşa a fost şi azi, când Clujul, cu patru americance a făcut legea. A rezultat un duel simplu, cu o victorie la fel de simplă a celor de pe Someş. A fost: Universitatea Cluj – Univ Goldiş ICIM Arad 95-47 (28-14, 24-10, 25-9, 18-14).

Pentru trupa profesoarei Prisăcariu au marcat: Bupte 13, Mercea 10, Spier 7, Gădărici 7, Manea 6, Vaţi 4, pe parcurs mai intrând Ţicău, Mera şi Toth. Mâine echipa arădeană joacă şi în liga secundă, tot la Cluj. Apoi urmează o dublă cu Braşovul, pe 27 ianuarie în campionat şi o zi mai târziu în manşa retur a sferturilor de finală din Cupa României.

0
0
loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.