Fotbal judetean

Obiectivul returului pentru Aqua Vest – regăsirea identității





Prezență obișnuită și „exotică” în ultimii 15 ani în Liga 4-a, Aqua Vest se află într-un moment de cumpănă. Nu e vorba despre probleme financiare, cum au multe din  grupări din fotbalul românesc, ci unele legate de…identitate. „Această echipă nu a avut un parcurs mai prost într-un tur de campionat în toată existența ei, iar cauza principala este destul de dureroasă. Când am pornit la drum, dar și pe parcurs, majoritatea dintre noi, poate cu una-două excepții, eram angajați la societatea ce susține clubul de ani buni de zile. Astăzi, nu mai e valabil acest lucru și, pornind de aici, nu mai există acea unitate, acel spirit de echipă ce făcea uneori diferența între noi și alte formații. Practic, ne-am cam pierdut identitatea, iar dacă vrem să revenim pe linia de plutire, principalul obiectiv pentru următoarea perioadă, ar fi regăsirea ei”, consideră Roland Balaj, omul în jurul căruia Comera și apoi Aqua Vestul a gravitat mereu.

În acest sens, „instalatorii” urmăresc să aducă câțiva jucători care să înțeleagă exact cum funcționează „mecanismul”, pentru unii dintre ei fiind vorba chiar de o revenire la Șofronea. „Avem în vederi 6-7 jucători, între care neapărat doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant. Discuțiile sunt avansate cu unii dintre ei, dar deocamdată nu am concretizat nimic. De la bun început, suntem deschiși cu toată lumea, le spunem ce putem oferi și ceea ce așteptăm în schimb, dar, dincolo de pretențiile fotbalistice, am dori ca să formăm din nou acel acel grup unit, indestructibil. Rezultate negative au fost și vor mai fi, dar la finalul zilei rămâi cu satisfacția că ai dat totul din tine și te poți uita fără rușine în ochii celui de lângă tine”, a mai punctate Balaj.

Dacă în toamnă i-au pierdut pe  Bontea, Roman, Gabor și Miron (ultimii doi având șanse să revină din martie la echipă), în această iarnă și Corbu și-a cerut plecarea cu detinația Șeitin. Nici Marinescu nu ar dori să mai rămână, dar marea pierdere este „veteranul” Gherasă. Chiar la ultima partidă a turului, fundașul a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept și o fractură de claviculă, iar la vârsta sa recuperarea e anevoioasă.

În altă ordine de idei, antrenorul Mihai Petcuț a sunat adunarea pentru luni, 1 februarie, urmând ca după numai două zile Aqua Vestul să joace un amical, cu Felnacul. Sâmbătă, vine partida cu Semlacul, iar o zi mai târziu turneul de sală de la Șagu. „Vrem să ne prezentăm onorabil din respect pentru organizatorii acestui campionat, vicepreședinții AJF, Andras Mako și Ovidiu Coman”, a mai precizat Roli Balaj.

După 13 partide, „instalatorii” au acumulat doar 7 puncte și ocupă locul 11 în Liga a IV-a Arad.

Un comentariu

  1. roly stai linistit la ce carat de saci si la hamalit cum muncesc in anglia gabor si miron numai stau mult si revin inapoi in tara

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button