UTA Arad

Trei fotbaliști în probe la UTA, printre care și un camerunez testat de Astra  

De ieri, cu ocazia primului antrenament de la revenirea din cantonamentul de la Moneasa, stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” are trei fotbaliști în probe. Toți au profil defensiv și, în principiu, se descurcă la fel de bine atât în apărare, cât și la mijloc.

Mathias Mbamby este camerunez și a fost în probe la Astra Giurgiu. Este un fotbalist cu talie bună și poate juca atât ca fundaș central, cât și ca „închizător”. Daniel Pop are 16 ani, a fost crescut de LPS Bihor și, în primă instanță, ar putea fi mai degrabă o variantă pentru UTA II. În fine, Ionuț Pîslaru (22  de ani) vine din Republica Moldova, iar postul său de bază este fundaș central.

Cei trei ar putea fi văzuți la lucru mâine dimineață (ora 11, terenul Șega), cu ocazia amicalului dintre UTA și Șoimii Pîncota. În schimb, Roland Nagy nu se va putea baza pe Dobrean (în recuperare după durerile la gleznă), Copaci (menajat până la finalul săptămânii datorită unei contracture musculare), Copil (care se antrenează separat pentru a depăși problemele la călcâiul lui Achile) și Filaret, incomplet vindecat după nevralgia intercostală cu care s-a pricopsit în cantonament.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. aveti la uta2 citi vreti jumiori si voi aduceti de la bihor??? pe copaci nul mai fortati ca e degeaba nu poate si mai pierde pacurar o pila.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close