23/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Nagy: „Mă bucură faptul că avem plăcerea de a juca într-o perioadă încă grea, de acumulări”

La aproape două săptămâni după primul meci direct din acest an, când – de fapt – au trimis în luptă „garniturile” secunde, UTA și Șoimii Pîncota s-au „duelat” din nou pe arena „Șega”. De această data, cu foarte mici excepții, antrenorii celor două divizonare secunde arădene au trimis în luptă tot ce au avut mai bun.

Diferența de pregătire și moralul mai bun al utiștilor s-a concretizat și pe tabelă, ce s-a oprit la scorul de 4-1. „Ne bucurăm de rezultat în fața unu adversar bun, de nivelul nostru, dar mai avem destul de muncă. Ne așteaptă în continuare zile grele, cu antrenamente solicitante, cum a fost și cel de ieri, de altfel. Totuși, mă bucură faptul că, deși suntem încă în perioada de acumulări, băieții au plăcerea de a juca. Sigur, sunt și neajunsuri. Spre exemplu, nu avem o progresie cu posesie așa cum ne-am dori, încă pierdem destul de ușor unele mingi.  Să nu uităm nici că venim după un cantonament greu la Moneasa, fără să fii înregistrat vreo accidentare gravă în rândul jucătorilor. Sigur, sunt ceva probleme cu Filaret, Copil, Dobrean și Copaci, dar ele sunt rezolvabile și, din câte mi-a spus Zsolt Nagy, într-un timp scurt”, a spus Roland Nagy la finalul .

Deplângând lipsa de varietate a adversarilor din amicale, dovadă stând și faptul că utiștii întâlnesc Sântandreiul și Szegedul în dublă manșă, iar cu Pîncota va ajunge la trei partide verificare în această iarnă, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a adăugat: „Păcat că Bihorul sau Caransebeșul, adversari tradiționali în amicale pentru noi, au dispărut. Deplasările devin lungi pentru noi dacă am dori să întâlnim și alte echipe, dar ne vom descurca până la urmă. Sperăm să fie și vremea prielnică pentru a mai schimba suprafața de joc. Sigur, ne bucurăm de condițiile de pe Șega, dar sinteticul folosit în exces nu e bun pentru articulații. Încheiem săptămâna sâmbătă, cu un joc cu Crișul Sântandrei, pentru a da continuitate muncii noastre din acest an”.

Confruntarea dintre „textiliști” și divizionara a patra, Crișul Sântandrei, va avea loc sâmbătă, de la ora 13, tot pe terenul „Șega”.

0
0