SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Pîncotanii au posibilitatea să plece în cantonament, dar: „Fără vitaminizare nu mergem niciunde”





Răceala dintre vestiar și conducere la Pîncota e vizibilă cu ochiul liber. Altădată, Pavel Piroș sau Bebe Bontea luau loc pe banca de rezerve la meciurile amicale ale „șoimilor” sau, cel puțin, aveau discuții cu jucătorii înainte și după aceste teste. Acum, cei doi conducători au urmărit partida cu UTA din spatele porții dinspre vestiare și au plecat de la teren imediat după ultimul fluier. În plus, parcă nici relațiile cu Ionuț Popa nu mai sunt la fel de strânse…

pirosbonteaÎntrebat de ce șefii nu mai au deschiderea de altădată față de jucători și-i evită oarecum, „Mister” nu a putut da un răspuns: „Mă depășește acest subiect. Eu vorbesc despre meci, jucători, dar nu pot discuta și despre conducători”.

Din informațiile noastre, Piroș le-a comunicat fotbaliștilor că până la aprobarea bugetului pe 2016 al Primăriei Pîncota e greu de crezut că vor mai intra bani în club, fie că vorbim despre salarii sau alte necesități curente.

Pe de altă parte, oficialitățile locale pîncotane s-au mobilizat și au rezolvat pentru echipă un mini-cantonament de 5 zile la Moneasa, începând cu prima zi a săptămânii vittoare. Totuși, Popa nu și-a dat încă acordul pentru urcarea la munte și asta pentru că: „Trebuie să discut cât mai serios această problemă cu cei din conducere. Până acum, nu am avut niciun fel de vitaminizare, jucătorii manifestă rând pe rând dureri musculare, iar dacă îi mai și suprasolicităm la Moneasa, cu trei săptămâni înainte de reluarea campionatului, nu îi văd bine. Așadar, fără vitaminizare nu mergem niciunde. Nu am crezut că voi întâlni vreodată așa ceva, sau cel puțin în fotbalul din secolul nostru și încă la o echipă de Liga a 2-a…”, e offul experimentatului tehnician.

Nici deplasarea de sâmbătă, la Timișoara, pentru amicalul cu Ripensia nu e certă, atâta timp cât autocarului clubului e tot în reparații.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button