Fotbal judetean

Vidac a decis primul amical al Felnacului





Echipa lui Dan Cuedan a terminat prima săptămână de pregătire din noul an cu un amical la Semlac. Formația de Liga a 5-a a dat o replica bună, dar câștig de cauză a avut Felnacul. Cel care a punctat decisiv a fost Vidac, cu capul, după centrarea lui Petcuț.

Era minutul 35 și în ciuda altor ocazii de-o parte și de alta, tabela nu s-a mai modificat. „Mă bucur că am terminat cu un joc bun o primă săptămână cu trei antrenamente. Sigur, mi-aș fi dorit o prezență mai numeroasă, dar trebuie să țin cont și de faptul că majoritatea jucătorilor mei lucrează. Ne adaptăm din mers, sperând – totodată – că mai putem aduce doi-trei jucători”, ne-a declarat Dan Cuedan.

Antrenorul lui VI-FE a folosit următoarea echipă: Nichici – Nichitut, Negru, Istin, Sabău – Stanciu, Vidac, Petcut, Maxim – Băd, Roșuț plus Vasi, Grigoriță, Baroti, Marușteri și Gîdea veniți de pe bancă. Cu Robert Kocsis a intervenit o problemă și se pare că ex ineuanul nu va juca până la urmă la VI-FE, în timp ce portarul Șubaș a fost învoit.

Miercuri, „alb-roșii” întâlnesc Aqua Vestul, iar sâmbătă e programat primul meci la noua bază sportivă din Felnac împotriva Mașlocului, liderul din Liga a IV-a Timiș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button