Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

„Șoimii” se antrenează din nou după o discuție cu consilierii locali din Pîncota

Ședința de la ora 15 de la Arena Ionuț Popa a mai detensionat spiritele la Șoimii Pîncota. Câțiva consilieri locali implicați în fenomenul fotbal au stat de vorbă cu jucătorii, convingându-i să-și reia antrenamentele și să respecte programul de meciuri amicale.

Fotbaliștii nu știau ce se întâmplă cu salariile lor pe lunile noiembrie și decembrie, ca să nu mai vorbim că cei care au făcut parte din lot și stagiunea trecută mai au de încasat și banii pe iunie. „S-a discutat efectiv despre restanțele jucătorilor, ei trebuiau asigurați că-și vor vedea cât de curând banii. Din moment ce au acceptat să se schimbe și să participe la antrenament, eu zic că au încredere în promisiunile domnilor consilieri din Pîncota. Eu, ca antrenor, sper doar să nu mă mai trezesc în situația de nu avea pe cine să pregătesc”, a ne-a mărturisit Ionuț Popa, care chiar la această oră conduce un antrenament la baza sa sportivă.

Mâine dimineață, „șoimii” vor participa conform programului la „triunghiularul” cu UTA și Sântandreiul lui Dianu. În schimb, la nivel de conducere, lucrurile sunt încă în aer și asta pentru că Pavel Piroș nu a participat la ședința de azi, iar demisia sa din funcția de președinte nu a produs încă niciun efect concret.

0
0
loading...

0 comentarii la articolul: “„Șoimii” se antrenează din nou după o discuție cu consilierii locali din Pîncota

  1. Ce ma bucur ca e totul în regula la Șoimii!Ce bine merg treburile fără șeful de paznici,era clar ca el e toată vina!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.