SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivăUTA Arad

Crişul Sântandrei câştigă surprinzător triunghiularul cu UTA şi Pâncota





UTA – Șoimii Pîncota  1-1

Pe sinteticul de pe Sega, divizionarele secunde arădene au intrat pe gazon în formula:

UTA: Miron – Polgar,  Botiș,  Manea,  Gligor – Copil,  Chindriș,  Jorza, Hlistei – Petre,  Rus.

Pîncota: Cioară – Dan, Pascariu,  Dubeștean, Siminic – Leucuța, Pavel, Fuchs, Pirtea – Ion,  Mihai.

Alb roșii au început mai bine,  iar Copil și Hlistei au ratat de puțin vinclul porții lui Cioară de la marginea careului,  la șutul lui Copil,  mingea atingând ușor şi transversala.

După ce Jorza a driblat trei adversari și a scăpat singur în careu a fost blocat la timp de Cioară.  La 2 minute mai târziu,  Ion a pătruns în careu,  a tras în blocaj,  dar mingea a ajuns cu noroc la Mihai,  care a trimis cu latul piciorului stâng în plasă din numai 5 metri.

Fuchs a tras de la marginea careului,  dar pe mijloc și Miron a parat. În minutul 30, la UTA au intrat Tănase,  Man și Curtuius în locurile lui Jorza,  Rus și Petre.  Cioară i a mai refuzat odată golul lui Copil,  care a tras cu exteriorul din 14 metri ușor lateral dreapta.

La Pîncota din minutul 40 apără Irimia în locul lui Cioară.  Hlistei a avut o bună ocazie de egalare,  dar a reluat slab cu capul din 6 metri. Fuchs a executat o lovitură liberă de la 17 metri puțin peste poartă.

UTA a egalat în minutul 55. După un corner,  mingea a ajuns la marginea careului la Copil,  care a găsit coltul lung, făcând inutil plonjonul lui Irimia.

S a încheiat 1-1 meciul dintre UTA și Pîncota.

copaci1UTA – Crișul Sîntandrei 1-1

Formații :

UTA: Mara – Moza,  Lazăr,  Copaci,  Burlă – Murakami,  Jorza,  Roman, Vlad – Petre,  Rus.

Crișul:Deac – Fitero, Sumălan,  Hering, L. Dărăban – Nichita – Boneta,  Novak,  Giura,  Gavrilaș – Morna.

Meciul are ritm și ocazii.  Petre a lovit bara pe colțul lung, după ce și Deac a atins ușor balonul,  iar în replică Giura a tras cu sete în transversala de la 10 metri lateral stânga.

Curtuius a înscris cu un șut cu latul după pasa lui Man. Morna a egalat cu capul după greseala lui Mara, ieșit greșit din poartă.  Costin, respectiv Giura au tras bine pe colțul scurt,  dar cei doi portari au respins. La UTA au mai intrat Costin, Curtuiuș și Man în locurile lui Murakami,  Rus și Petre. A mai jucat și Dinculescu în lcul lui Copaci.

costapincPîncota – Crișul Sânandrei 1 – 2

A început și ultima partidă a acestui triunghiular:

Pâncota: Pașcalău – Dan, Suciu, Dubeștean, Costa – Pirtea, Gâlcă, Fuchs, Bulzan – Farcaș, Dragalina

Crișul: Deac – L. Dărăban, Șumălan, Hering, Lorincz – Nichita – Novak, C. Copil, Giura – Giura, Peneghi. A mai jucat: C. Dărăban

Din minutul 28 bihorenii au preluat conducerea, după reuşita lui Nichita, care a scăpat singur spre poartă şi  tras în cros, bară-gol. Pâncotanii au egalat 10 ,minute mai târziu prin Dubeştean, care a reluat cu sete din 8 metri după un corner bătut de pe stânga. La Pâncota a intrat pe teren şi Mandache în locul lui Gâlcă. După ce a trimis o dată în bară şi a doua oară Deac i-a refuzat golul, Dragalina a trimis în plasă, arbitru a validat reuşita, însă pâncotanul a recunoscut că a comis henţ în momentul preluării, scorul rămânând 1-1. Asta numai 5 minute, căci Peneghi a înscris cu latul din 4 metri, 1-2. Rezultat cu care Sântandrei câştigă surprinzător triunghiularul de pe Şega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button