UTA Arad

Nagy: „Pe fond de oboseală, gândim și acționăm cu întârziere, dar rămânem cu un antrenament bun ca efort și implicare”





După 4-1 cu Pîncota și 6-1 cu Sântandreiul, „Bătrâna Doamnă” nu a mai fost la fel de prolifică cu ocazia „triunghiularului” de azi. Ba, mai mult, a reușit doar două remize în fața celor două formații, trebuind să se mulțumească cu locul secund. „Încă suntem în perioada de acumulări, există  oboseală la nivel de lot și asta s-a văzut în ambele partide de azi. Împotriva Pîncotei s-a jucat cu ceva mai multă ambiție, ne-au provocat și ei, ca să spun așa și a rezultat un joc util, cu destule realizări. Cei de la Sîntandrei merită și ei felicitați pentru că vin a doua oară în Arad la interval de 3-4 zile,  iar azi au avut o altă atitudine și implicare față de partida de sâmbătă. Și, până la urmă, au obținut ceea ce și-au propus. Ne-au prins și pe noi ceva mai relaxați după victoria cu 6-1 din weekend, dar asta nu e neapărat o scuză. Cert este că pe un fond de oboseală gândim și acționăm cu întârziere, iar exprimarea în teren vine ca o consecință a acestui fapt. Suntem conștienți că astăzi nu ne-am făcut prea bine treaba, însă rămânem cu două antrenamente bune ca efort și implicare în joc.  Una peste alta sunt mulțumit”, a punctat Roland Nagy la finalul celor două partide de câte 60 de minute de pe terenul „Șega”.

În debutul partidei cu pîncotanii, antrenorul „alb-roșiilor” a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Marius Ion, masivul atacant al lui Ionuț Popa. Acesta intrase tare la unul dintre elevii săi, moment în care Nagy a intrat pe teren și i-a cerut socoteală față în față. Spiritele s-au calmat în cele din urmă, restul disputei fiind dominat de fair-play. „Am avut o reacție ce nu mă caracterizează, provocată,  însă, de agresivitatea peste normal a lui Marius Ion. Risca să accidenteze un jucător de-al nostru, iar aceste lucruri nu se fac în special la meciuri amicale și încă într-o perioadă în care orice antrenament contează pentru fiecare fotbalist. Dar, nu am nimic cu el, dimpotrivă. Este un fotbalist care se bate acolo în față, are calitate și pe care data trecută l-am felicitat pentru joc. Azi, însă, a avut o intervenție peste limita regulamentului, care m-a scos puțin din starea mea obișnuită” a explicat tehnicianul echipei fanion a Aradului.

Apropo de Ion, se aude că acesta a fost și în vederea UTA-ei dacă nu ar fi decis să rămână la Pîncota. Nagy nu a vorbit direct despre acest lucru, lăsând, totodată, o portiță deschisă pentru o posibilă achiziție last minute. „În principiu, lotul e complet, dar în fotbal este posibil orice. Însă, cineva dacă va mai veni de acum înainte, trebuie să fie o certitudine. Adică să ne ajute imediat, căci ne apropiem de meciurile oficiale”, a încheiat „principalul” arădenilor.

 









Un comentariu

  1. C omentariile lui Roly ma baga la idei. ok oboseala,oboseala dar sa nu bati o echipa de liga 4 ,care ai mai batut-o la scor e ceva ciudat. ROLY noi vrem promovarea ,UTA merita asa ceva! Plangem dupa liga1 de ani buni de zile.Daca nu vreti promovarea macar aveti „sange in instalatie”(cum a spus IGAS odata) si recunoaste-ti !

    0
    0
    1. La cat esti de penibil nu ma mira faptul ca gindesti cu,,fundul,, poate ca si maninci tot cu el …sa-ti fie de bine !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button