Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Livetext: UTA – Szeged 0-0, final și Lugoj – Pîncota 2-2, finalDivizionarele secunde arădene dispută în aceastăă dimineață două partide de pregătire

UTA – Szeged 0-0

Meciul de pe Sînicolau Mic între UTA și Szegedi (locul 9 în liga a doua maghiară) începe cu 20 de minute întârziere datorită faptului că oaspeții au întârziat puțin.

Roland Nagy abordează meciul cu: Anca – Polgar, Manea, Botiș, Gligor – Strătilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Man, Curtuiuș.

Szeged: Szantai – Achim, Toth, Farkas, Zabari, Berde, Olah, Kiraly, Hegedus, Obot, German

Meciul are ritm pe terenul din Sînicolau Mic, ungurii dau o replică bună până acum. Au fost doar situații de poartă, dar nimic demn de consemnat nici de-o parte, nici de cealaltă.

Ungurii au avut o ocazie importantă, după șutul cu efect al lui Kiraly de la 18 metri, ce a trecut milimetric pe lângă bara din dreapta lui Anca.

Deși a dominat teritorial meciul din prin minutul 25, utiștii nu au reușit să pună în mare pericol poarta adversă. Am consemnat doar lovitura de cap a lui Histei peste poartă după centrarea lui Gligor din lovitură liberă. Apoi, după o fază cursivă, Strătilă s-a eliberat pe dreapta în careu, a pasat în fața porții, Curtuiuș a trimis în plasă, dar asistentul Saladea a semnalizat o poziție de offside discutabilă.

Scorul pauzei este 0-0 pe arena din Sînicolau Mic.

S-a reluat meciul, Nagy i-a schimbat pe Jorza, Man și Curtuiuș, cu Tănase, Petre și Rus.

Obot l-a faultat pe Gligor, care avea să fie schimbat de Burlă, a pătruns pe dreapta, și a trimis cu exteriorul mult pe lângă colțul lung.

În minutul 65, Polgar a trimis un șut – centrare de pe dreapta, transversala l-a salvat pe Szantai. La Szeged au mai intrat: Krnacs, Andorka, Coroian.

La UTA mai joacă Copil, Roman și Curtuiuș în locurile lui Hlistei, Chindriș și Strătilă.

S-a accientat și Polgar la gleznă și a fost înlocuit cu Filaret, care joacă fundaș central lângă Botiș și Manea a trecut pe dreapta.

În minutul 80, pe teren au intrat Lazăr și Vlad, în locurile lui Manea și Curtiuș.

Faze de-o parte și de alta pe final de meci. Mai întâi, Botiș a reluat din cădere, pe lângă, de la colțul lung un corner bătut de pe dreapta de Burlă. În replică, pe o contră, Hegedus a scăpat pe stânga,a pasat în centru și Andorka a reluat cu latul în transversală.

Scor final: 0-0

Vulturii Lugoj – Șoimii Pîncota 2-2, final

La Lugoj, în testuș cu divizionara a treia pregătită de Cosmin Petruescu, Ionuț Popa a abordat amicalul cu: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel, Fuchs – Gîlcă, Dragalina, Leucuța – M. Ion.

Gazdele au răspuns cu: Rusu – Rotea, Loga, Miculescu, Roșie – Precupanu, Mardare R., Dobricean, Pîntea – Poiană, Porcescu. Au mai jucat: Iordache – Ardelean, Marta, Dobra, Olariu, Pleșcan, Tătar.

În minutul 8, pîncotanii au deschis scorul. Siminic a centrat de pe stânga și Gîlcă a marcat de la 11 metri. Patru minute mai târziu, gazdele au egalat prin Porcescu, care a marcat printre picioarele lui Irimia.

După 25 de minute, scorul e tot egal la Lugoj, dar 2-2. Primii au marcat din nou „șoimii”, prin Marius Ion, care a pătruns frumos în careu și a înscris cu un șut puternic la colțul lung. Lugojenii au mai egalat odată, prin Loga, cu capul, după centrarea lui Dobricean din corner.

În minutul 30 la Pîncota a intrat între buturi Pașcalău. În minutul 36, Dragalina a prins un șut foarte frumos, mingea a lovit ambele bare și a revenit în teren.

E pauză la Lugoj, la scorul de 2-2.

Din minutul 46, Suciu și A. Mihai intră în locurile lui Fuchs și Dragalina. Pîncota trece de la 4-2-3-1 la 4-4-2.

Din minutul 55, la Pîncota mai joacă Farcaș și Bulzan, în locurile lui Gîlcă și Leucuța.

E minutul 75 la Lugoj, scorul e tot egal. La Pîncota mai evoluează Dragalina în locul lui M. Ion și Cioară în locul lui Pașcalău.

Ultimele 10 minute au aparținut clar pîncotanilor, care au ratat golul trei prin Pavel, șut alături de la 16 metri și Pascariu, cap respins de portar. Mandache a jucat și el câteva minute în locul lui Farcaș.

S-a terminat 2-2 la Lugoj.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.