Liga a 2-a

Gaz Metanul are atracție pentru foști arădeni: Neagu, ultimul transfer





Cea mai bine cotată divizionară secundă din serie de Vest a operat nu mai puțin de 11 transferuri în această iarnă, dintre care patru din rândul fotbaliștilor care au avut legătură cu fotbalul arădean.

În primul rând, Gaz Metan Mediaș a obținut împrumutul atacantului Cristian Gavra, de la Viitorul Constanța, după care s-a orientat spre Marius Staicu. „Vârful” vine de la CSM Râmnicu Vâlcea, dar până în toamna lui 2014 a evoluat la Șoimii Pîncota. Tot la gruparea din Podgoria arădeană a jucat până în această iarnă și mijlocașul Cristian Danci, care acum, cel puțin în amicale, e folosit titular de Leo Grozavu. În fine, zilele trecute, în cantonamentul „alb-negrilor” din Antalya a ajuns și George Neagu. Fundașul stânga de 30 de ani și-a legat numele de UTA timp de trei sezoane, având în perioade tulburi ale clubului atribuții de antrenor.

„Găzarii” au disputat și două amicale în cantonamentul din Turcia: 0-1 cu Bohemians Praga (locul 13 din prima ligă cehă) și 1-0 (gol Băjenaru) cu formația kazacă Akzhayik Uralsk.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button