Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Obiectivul lui Tănase: „Să strâng cât mai multe meciuri în Liga 2-a și să promovez cu UTA!”Dincolo de încărcarea bugetului de salarii, utiștii au considerat că achiziționarea lui Alin Ignea ar fi blocat pe undeva ascensiunea tinerilor din lot, care – de altfel – au avut evoluții destul de bune în prima parte a sezonului. Pe poziția de mijlocaș central, alături de Chindriș, au evoluat Jorza și Tănase și Dobrean, ultimul pierzând puțin trenul pentru stagiunea de primăvară datorită unei accidentări la gleznă.

În partidele de verificare, cel puțin deocamdată, Jorza a făcut mai mereu parte din formula de start, însă și Ionuț Tănase a arătat o formă destul de bună. „Relația cu Amir este foarte bună, concurența dintre noi, dar și alți jucători din lot e benefică.  Încercăm să ne pregătim cât mai bine, iar la final domnii antrenori vor decide cine merită să joace.  Personal, cantonamentul de la Moneasa m-a ajutat foarte mult, mi-a dezvoltat capacitatea de efort, deși, ca dificultate, vine pe locul doi după un stagiu de pregătire făcut cu nea’ Feri (n.a. Tisza) în urmă cu doi ani tot la Moneasa”, spunepiteșteanul transferat în urma cu treio ani la grupa 1997-1998 pregătită de Cristi Păcurar și Francisc Tisza la Atletico.

La reluarea campionatului ligii secunde, la Arad sosește FC Brașov, echipă împotriva căreia Tănase și-a făcut botezul în Liga a 2-a. „Ar fi ceva frumos să joc din nou împotriva unei echipe de mare tradiție în fotbalul românesc, puternice, aflate în luptă directă cu UTA pentru primele locuri în clasament. Aș da totul pe teren pentru cele trei puncte, cum de fapt obișnuiesc să o fac mereu când se apelează la mine”, a adăugat mijlocașul, care pe 9 ianuarie și-a sărbătorit majoratul.

Tânărul mijlocaș are și un obiectiv personal în „alb-roșu”: „Doresc să strâng cât mai multe meciuri în Liga 2-a și, de ce nu, să promovez cu UTA”. Tănase a fost titular în trei partide în actula stagiune: la Brașov și Râmnicu Vâlcea și acasă, cu Olimpia Satu Mare. A mai intrat pe tere și la Mioveni, în ultimele 12 minute.

0
0

0 comentarii la articolul: “Obiectivul lui Tănase: „Să strâng cât mai multe meciuri în Liga 2-a și să promovez cu UTA!”

    1. De acord. Juniorii, daca sint talentati ar trebui sa duca echipa de juniori-elita pe primele locuri, la fel UTA 2, apoi , din cind in cind, sa mai joace si la prima echipa. Nimeni nu poate garanta ca odata lansati, nu vor pleca, aducand venit unora, nu clubului UTA. Si apoi Copil, Filaret nu au fost plecati afara , si tot UTA le-a ajuns sa le fie casa ?. UTA trebuie sa aiba tot timpul in cap, ideea , prezentei in prima liga, altfel va fi un club oarecare, doar noi, cei batrani mai stim ce era UTA. Iar o echipa care se respecta are nevoie si de jucatori experimentati si de vreo 3-4 juniori, doar cu tineri doar construim , in timp nu realizam mare lucru. Luatirezultatele la UTA de cind a retrogradat ultima data.

      0

      0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.