Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Popa: „Mă bucur că președintele a înțeles că evadarea nu e o soluție când ai pus suflet undeva”De astăzi, lucrurile la Șoimii Pîncota ar trebui să intre pe făgașul normal sau cel puțin să se miște în direcția bună. Pavel Piroș a lăsat orgoliile la o parte și a anunțat că revine la echipă, moment așteptat în special de antrenorul „alb-negrilor”. „Cum am mai spus și zilele trecute, un club de fotbal nu poate funcționa fără conducere, fără un președinte. Cu tot respectul pentru cei de la Pîncota, dar ei sunt puțin departe de noi, fizic vorbind. Cu Pavel Piroș mă pot întâlni zilnic și, dacă acum ne certăm, peste o oră, două, tot noi ne împăcăm. Mă bucur că președintele a înțeles că evadarea nu e o soluție când ai pus suflet undeva. Și pentru mine era simplu să renunț din moment ce nu am avut condiții normale la un club de Liga a 2-a, dar nu era păcat de munca depusă de până acum? Am salvat echipa de la retrogradare sezonul trecut, iar acum mai avem șanse matematice la îndeplinirea unui obiectiv nesperat la începutul sezonului, calificarea în play-off. Împreună am ajuns până aici, e normal să continuăm împreună măcar până la finalul sezonului. E munca tuturor aici, e păcat să ne batem joc de ea prin decizii pripite, influențate de orgoliu”, a punctat Ionuț Popa.

Dincolo de problemele curente de la club, „Mister” mai reamintește că ar mai trebui căutați cel puțin unul-doi fotbaliști cu pretenții de titulari. „Din păcate, la această dată, cam riscăm cu achizițiile, dar nu avem ce face. Trebuie să ne asumăm acest risc, căci s-ar putea să ne trezim în imposibilitatea de a alinia o echipă competitivă la unele partide. Jucăm destule meciuri la primăvară, dacă tot am decis să mergem cu toții înainte, ar fi păcat să nu facem lucrurile corect”, a adăugat Popa.

0
0

0 comentarii la articolul: “Popa: „Mă bucur că președintele a înțeles că evadarea nu e o soluție când ai pus suflet undeva”

  1. Nea Popica,vezi ca Piros nu te vrea! Te așteaptă la cotitura!Asa ca arde-l tu,știu ca poți și ai valoare! :)))))

    0

    0
  2. mister tu nu vez ca te lucra pe la spate asta foarte perves dar si consilieri au muscat cu demisia si a revenit dupa ceau votat bugetu pavele esti mincinos om nu esti nu sti numi bani

    0

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.