CS INEU liga 3 arhivăFotbal judeteanUTA Arad

180 de minute de fotbal la Sînicolaul Mic cu UTA, CS Ineu și Progresul Pecica





Trei formații arădene din eșaloane diferite și-au dat întâlnire mâine, pe arena din cartierul Sînicolaul Mic, la un mini-turneu amical.

UTA, cea mai bine cotată dintre ele, are – oarecum – sarcina să mai spele din păcatele ultimelor teste, patru la număr, în care nu a cunoscut gustul succesului. La fel de adevărat este că „alb-roșii” au pierdut doar revanșa din Ungaria, 2-3, sau că împotriva Pîncotei și celor de la Crișul Sîntandrei s-a jucat doar câte o oră. Dar, așa cum a declarat la mijlocul acestei săptămâni, Roland Nagy își dorește mai multă responsabilitate din partea elevilor săi, care de mâine în 14 zile întâlnesc Brașovul pe puncte. Japonezul Murakami și Cristian Dobrean sunt încă scoși din circuit, în timp ce stafful tehnic va decide doar mâine dimineață dacă îl va utiliza pe Norbert Polgar, revenit recent după o problemă la gleznă.

ineuDivzionara a treia, CS Ineu, încheie o săptămână în care a bifat primele rezultate pozitive în amicale: 1-0 cu Oșorheiul și 1-1 cu UTA II. Cristi Sculici este și el în plin proces de coagulare a unui lot destul de mult schimbat față de tur. Mitrea, Călăcean, Botaș sau Spătaru sunt cele mai importante nume noi din „garnitura” zărăndană, de altfel una foarte tânără.

În fine, Progresul Pecica este una dintre favoritele la promovarea în eșalonul trei. Lucian Ciba i-a luat chiar de la adversarele de mâine pe frații Wild, pe Erich, de la UTA, iar pe Ewald, de la Ineu , fotbaliști cu care ar trebui să prezinte o siguranță mai mare în defensivă. Topai, Boldizsar și Burian sunt celelalte achiziții ale iernii, care vor avea ocazia să-și arate deja utilitatea în „galben-albastru”. Răzvan Fritea este incert, dar în schemă ar putea reintra Șiclovan, care s-a întors din străinătate și s-a pus din nou la dispoziția echipei.

Programul „triunghiularului”:

Ora 11: UTA – CS Ineu

Ora 12: UTA – Progresul Pecica

Ora 13: CS Ineu – Progresul Pecica

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button