Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

S-au dat bani la Pîncota, dar s-au calmat spiritele?Conducerea clubului Șoimii Pîncota s-a ținut parțial de promisiune. Data limită de 15 februarie, enunțată de consilierii locali din orașul din Podgorie pentru achitarea salariilor pe ultimele două luni ale anului trecut, a fost respectată, chiar anticipată, însă cu un amendament important. Jucătorii și membrii staffului au fost nevoiți să renunțe la câte 35% din drepturile lor pe noiembrie și decembrie, altfel înțelegerea cădea.

Mai pe românește, „alb-negrii” au încasat un salar întreg și 30% din cel de-al doilea, urmând ca la rând să vină retribuția pe luna ianuarie. A fost, practic, un compromis, pe care fotabliștii care au apărat culorile clubului și stagiunea trecută l-au făcut și în speranța că șefii le vor plăti, sau măcar le vor da un termen cert și pentru salariul restant încă din luna iunie a anului trecut.

Cum acest lucru nu s-a întâmplat, spiritile nu s-au calmat întru totul, nemulțumiri existând și în rândul noilor „șoimi”. Conducătorii „șoimilor” au fost abili, însă, alegând să facă înțelegerea după două luni în care jucătorii nu au mai văzut niciun ban și cu două zile înainte de Valentine’s Day. Mai de voie, mai de nevoie, jucătorii au spus da și pentru a nu se prezenta  cu mâna goală în fața soțiilor sau prietenelor de Ziua Îndrăgostiților.

Până duminică, însă, pîncotanii dispută o partidă de verificare la Timișoara, împotriva liderului din C4. ASU Poli îi înfruntă pe elevii lui Ionuț Popa pe unul dintre terenurile din Complex mâine, începând cu ora 13.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.