Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Livetext „triunghiuralul” din Sînicolaul Mic, CS Ineu – Pecica 0-2, final

La ora 11, 10, pe terenul din Sînicolaul Mic începe triunghiularul dintre UTA, Ineu și Pecica.

UTA – CS Ineu  2-0, final

Formații:

UTA: Anca Trip – Polgar, Botiș, Lazăr, Gligor – Strătilă, Chindriș, Jorza, Vlad – Man, Rus.

CS Ineu: Mitrea – Zdrențan, Sințulescu, Bier, Hulbăr – Clej – Ciocan, Spătaru, Huțanu, Botaș – Mașniță.

Arbitri: Radu Bîtea – Adrian Vasile, Cătălin Iova.

S-a scurs o jumătate de oră din testul UTA – Ineu, scorul este alb. Alb-roșii au avut o mare ocazie chiar în primul minut, prin Man, care a preferat o preluare în plus în 5 metri, după centrarea lui Strătilă și a finalizat slab. În replică, zărăndanii, au trimis prin Ciocan din lovitură liberă lateral stânga, dar Anca Trip a reținut de pe colțul lung. Apoi, Vlad a centrat bine de pe stânga, Rus a trimis cu capul din 4 metri, Mitrea a salvat cu piciorul. Trei minute mai târziu, Ciocan a centrat de pe dreapta, Mașniță a finalizat pe lângă de la colțul lung, din 8 metri.

Din minutul 38, UTA conduce cu 1-0. Strătilă l-a angajat pe Rus pe dreapta, acesta a centrat în centru de pe linia pe fund, iar Man a luat fața fundașului și a trimis în plasă de la colțul scurt. Fază trasă la indigo pentru golul de 2-0 al UTA-ei. De data aceasta, a centrat direct Strătilă de pe deapta, iar Man a înscris din voleu la colțul lung din 12 metri (min. 43). La UTA mai joacă Tănase și Mara, în locurile lui Jorza și Anca Trip.

Ultimele 10 minute au adus și alte ocazii la poarta lui Mitrea. Vlad a tras din alergare pe direcția portarului advers, Man a trimis cu capul din apropiere destul de slab, iar Rus și-a făcut bine o minge în careu, dar șutul cu stângul din lateral dreapta a trecut pe lângă colțul lung. De partea cealaltă, Clej a trimis de la 25 de metri de puțin pe lângă vinclul porții lui Mara. Fluier final, 2-0 pentru alb-roșii.

utapecicaUTA – Progresul Pecica  1-0

Formații:

UTA: Mara – Moza, Manea, Filaret, Burlă – Costin, Tănase, Copil, Hlistei – Petre, Curtuiuș.

Pecica: Rus – Vasilca, Er. Wild, Ew. Wild, V. Fritea – Topai, Arsene, R. Fritea, Gherghel – Burian, Peii.

Alb-roșii au început bine partida și, din minutul 12, conduc cu 1-0. Petre a centrat de pe dreapta, iar Curtuiuș a marcat din plonjon cu capul dintre frații Wild.

UTA se află clar la controlul partidei, pasează dezinvolt în jumătatea de teren adversă și și-a creat destue faze de poartă. Curtuiuș a reluat puțin pe lângă centrarea lui Costin, Burlă a tras tare peste din 6 metri, din unghi, șutul lui Copil (deviat) a fost scos cu greutate de Rus, iar șutul lui Hlistei în cros de la 14 metri a trrecut și el puțin peste. Manea a fost eliminat de pe teren pentru două galbene, dar la UTA  a reintrat Tănase. La Pecica a intrat Ponta în locul lui R. Fritea.

Pecica a egalat la ultima fază. O minge lungă în adâncime trimisă de Gherghel a ajuns la Burian, care a înțepat balonul pe sub Miron din 12 metri.

pecicaineuCS Ineu – Pecica   0-2, final

CS Ineu: Mitrea – Popovici, Sințulescu, Bier, Hulbăr – Clej – Zdrențan, Spătaru, Huțanu, Botaș – Mașniță.

Pecica: Rus – Topai, Er. Wild, Ew. Wild, V. Fritea – Boldizsar, Arsene, Ponta, Gherghel – Burian, Peii.

Pecica a început mai bine și după ratarea lui Peii, scăpat singur cu Mitrea, a venit și golul. Gherghel a centrat de pe dreapta și Sințulescu a deviat balonul în proprie poartă. La Pecica au mai intrat Moldovan și Păcurar, în locurile lui Topai și Peii. În replică, Clej a trimis un șut lobat de la 24 de metri lateral dreapta, dar bara de la colțul lung l-a salvat pe Grozav. Botaș, Mașniță și Zdrențan  au fost înlocuiți de Talpaș, Cioboată și Ciocan. La Pecica, joacă Șiclovan în locul lui Burian.

Arsene a tras bine de la 14 metri, Mitrea a respins cu dificultate de la colțul lung. Mitrea a respins apoi și șutul lui și Gherghel din unghi. Din minutul 48 este 0-2, V. Fritea a primit o minge în careu, a driblat în centru și a tras  cu dreptul pe lângă juniorul Pușcaș, intrat între timp în locul lui Mitrea. La Ineu, mai joacă Udrescu, Mîneran și Jilavu, în locurile lui Clej, Huțanu și Ciocan.

S-a terminat și ultimul meci al triunghiularului cu succesul pecicanilor, care au acumulat același punctaj (4) cu UTA, având și același golaveraj: 3-1.

0
0
loading...

0 comentarii la articolul: “Livetext „triunghiuralul” din Sînicolaul Mic, CS Ineu – Pecica 0-2, final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.