Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Tot mai aproape de adevăr: ASU Poli – Șoimii Pîncota 1-2

Lucrurile încep să intre pe făgașul normal la Pîncota. Președintele Pavel Piroș a revenit asupra demisiei, jucătorii au trecut pe la casierie pentru salariile (reduse cu 35%) pe lunile noiembrie și decembrie, iar Ionuț Popa culege beneficiile unei formații ceva mai motivate și conectate, care câștigat trei amicale într-o săptămână.

Ultima victorie a sosit azi, pe sinteticul din Complexul timișorean, în fața celor de la ASU Poli. Scorul a fost „mic”, 2-1, însă după prestația avută și numărul de ocazii create, diferența putea fi și mai mare. Fiindcă Pirtea are dureri la tendon, Farcaș – probleme personale, iar pe Ianc, Ursoi și Costa Ionuț Popa i-a anunțat deja că nu mai contează pe ei, pe Bega, pîncotanii s-au bazat numai pe doar pe doi jucători Under 19, respectiv Dan și Mandache.

Sub privirile a aproximativ 150 de spectatori, printre care și cele ale sebișenilor Rică Neaga și Călin Cojocaru, veniți să vadă liderul din C4 la treabă, tabela a fost modificată repede. Era minutul 14, când Issa a pus capul la centrarea lui Fuchs, iar Leucuța a marcat spectaculos, din voleu, de la 20 de metri. „Morișca” pîncotanilor a continuat, iar ocaziile de gol nu au lipsit. În special după pauză, Gîlcă, Leucuța sau Dragalina au trecut pe lângă un gol, ce avea să vină, totuși, în minutul 69. Fuchs a recuperat un balon, l-a angajat în adâncime pe Ion, acesta a culcat doi adversari, a pasat inteligent pentru Dragalina, care a tras puternic la colțul lung: 0-2. Timișorenii au dat impresia că pot reveni pe tabelă, după golului lui Patrick Peter, din cădere, la centrarea lui Vucea. Era minutul 83, pentru ca până la ultimul fluier Bădăuță și Tulcan să nu găsească de puțin spațiul porții lui Pașcalău.

La finalul disputei, Ionuț Popa a recunoscut că elevii săi sunt ceva mai conectați de când au venit semnale pozitive de la conducere. „Indiferent de câte neajunsuri au fost, băieții s-au pregătit mereu la capacitate maximă. Am jucători cuminți, de caracter, doar că nu întotdeauna s-au concentrat la amicale așa cum ar fi trebuit. Acum stăm mai bine și din acest punct de vedere, la Timișoara chiar s-a jucat destul de bine. După ce ocazii au fost, trebuia să conducem cu 3, 4 la zero, pentru ca apoi să riscăm să fim egalați. Adversarii au avut situații clare pe final, această relaxare prematură nu mi-a plăcut deloc. Dar, una peste alta, a fost un antrenament foarte reușit pentru noi, împotriva unei echipe bunicele”, ne-a declarat Ionuț Popa la finalul disputei cu „alb-violeții” lui Sorin Brîndescu.

Formații:

ASU Poli: Fișteag – Stefanovici, Bilia, Todorov, Damian – Stancu – Birău, Marin, Giuricici, Vucea – Sulea. Au mai jucat:  Burtic – Rogojină – Contescu, Gălan, Taub, Rebenciuc, Codrea, Peter, Bădăuță și Tulcan.

Pîncota: Cioară (60 Pașcalău) – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic (72 Issa) – Fuchs, Suciu (46 pavel) – Mandache (46 Gîlcă), Issa (46 Dragalina), Leucuța – Alin Mihai (46 M. Ion).

FOTO: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.