Fotbal judetean

Sfaturi de la Jenei pentru liderul Ligii a IV-a Arad





Crișul Chișineu Criș a încheiat cantonamentul de la Băile Felix cu un amical împotriva celor de la FC Paleu. Înainte de primul fluier, băieții lui Gheorghe și Alin Drăgan au avut parte de o vizită cu totul și cu totul specială. La teren a apărut Emeric Jenei, antrenorul care a adus singura Cupă a Campionilor Europeni pentru fotbalul românesc. Se întâmpla în anul 1986, când arădeanul Helmuth Duckadam apăra nu mai puțin de patru lovituri de la 11 metri în fnala dintre Barcelona și Steaua.

Ajutat și de Vivi Vancea, un vechi prieten al familiei Drăgan, nea’ Imi a fost foarte familiar cu cei di  Chișineu Criș, dându-le și câteva sfaturi din bogata sa experiență. „Ne-a spus că indiferent la ce nivel evoluăm, dacă jucăm din plăcere vom avea mereu de câștigat. Pentru dânsul fotbalul a însemnat în primul rând plăcere și asta a încercat să ne convingă și pe noi. Când ai în față un om de fotbal ca dânsul nu poți decât să te închini și să  încerci să-i urmezi sfaturile”, ne-a mărturisit Remus Lung, cel mai experimentat fotbalist al celor de la Criș.

Revenind la partida cu divizionara a cincea din Paleu, să spunem că liderul Ligii a IV-a Arad a câștigat cu 4-0, după reușitele semnate Lung, Petrescu, Modan și Ciornei. Fără Turcuș, Toseschi și Ghilea, ușor accidentați după antrenamentele intesnse de la Băile Felix, Crișul a evoluat în formula: Mucha – Pantea, Jude, Ciuciu, Malancu – Deloreanu, Lung, Petrescu, Ciornei – A. Drăgan, Modan, plus Covaci și Șulea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button