UTA Arad

UTA – Național Sebis 1-1, final





La ora 12,  pe Sega a început amicalul dintre UTA și Sebiș.  Din minutul 22,  alb-rosii conduc cu 1-0. A marcat Curtuius, din 10 metri, după o pasă filtranta a lui Man pe centru. Acelasi Man a tras exact în Tomșa,  după ce a recuperat un balon din picioarele lui Petrovici.  Nici Hlistei,  nu a putut relua în plasă,  după o pasă a lui Botiș. Tomșa a ieșit la timp.  Sebișenii au fost periculosi doar din faze fixe. Velici a executat puțin pe lângă poartă o l lovitură liberă de pe 16 metri,  iar Petrovici a reluat alături cu capul după un corner. E 1-0 la pauză. În minutul 30, la Sebiș au intrat Sas și Neacșu în locurile lui Zurbagiu,  accidentat și Toca.

Formații :

UTA: Miron – Polgar, Botiș,  Gligor, Filaret – Stratila,  Tănase,  Chindriș, Hlistei – Man,  Curtuius.

Sebiș: Tomșa – Bogdanovici,  Petrovici,  Toca, Cherecheș – Susan,  Zurbagiu,  Avramescu, Oprea – Velici,  Negoescu.

În repriza secunda se înfruntă echipele :

UTA: Anca – Lazăr,  Manea, Filaret, Burlă – Copil Jorza. Roman,  Vlad – Petre,  Rus.

Sebiș: Bujor – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Rus,  Sas,  Mihuța, Z. Radu – Velici,  Negoescu.

Sebișenii au aavut o ocazie mare de egalare. Velici l-a lăsat singur pe Negoescu,  care a tras pe lângă colțul scurt din 14 metri.  În replică,  Copil a șutat în blocaj după o acțiune personala. Sebișul a egalat în minutul 62. Negoescu a  pătruns în careu, a pasat în centru și Velici a luat fața fundașului și a înscris la colțul scurt.

Apoi,  Rus a tras bine cu stângul,  Anca a respins de sun bară,  iar Neacșu a reluat cu capul peste cornerul lui Mihuța.

Anca a salvat în faţa lui Radu, iar Manea a reluat cu stângul puțin peste, după o pasă excelenta a lui Rus. La Sebiș a intrat Pricop în locul lui Negoescu.

Un comentariu

  1. Avem echipa buna, tanara si ambitioasa. Am incredere in toti baietii ca , v-a face o figura frumoasa in play-off si de ce nu , poate sa si promoveze inca din acest an !!! Brasovul ar trebui sa vina la Targoviste sambata pt. amicalul prevazut cu Chindia. Sa vedem daca se mai joaca !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button