Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Păulișul și-a adjudecat „triunghiularul” cu Lipova și Zăbraniul: E. Calancea – noul „bomber” al lui Mițiți

Înșiruite pe Valea Mureșului, vecinele Păulișana Păuliș, Victoria Zăbrani și Șoimii Lipova și-au dat întâlnire în această dimineață pe terenul din Păuliș.  Mare favorită era trupa lui Radu Pop și Flavius Sabău, dar, în cele din urmă, câștigătoare a fost echipa gazdă.

Șoimii Lipova – Victoria Zăbrani 2-0

bortes„Alb-albaștrii” nu au avut mari probleme să se impună în fața unei formații ce tocmai coborâse din cantonamentul de la Moneasa. Dincolo de oboseala acuzată de băieții lui Pința, s-a simțit și diferența de valoare și experiență, astfel că reușitele lui Borteș și Denuț au decis câștigătoarea.

Formații:

Lipova: Trifoi – Orza, Bercu, Blănaru, Denuț – Simion, Vasinc, Filimon – Sg. Pop, R. Popa, Borteș.

Zăbrani: Brutyo – Hojda, Rancov, Botuși, Iercan – Rogojinaru, Ianc, Crișan, Costa – Ursoi, Vîntură.

Păulișana Păuliș – Șoimii Lipova 1-0

Fiindcă a ratat ocazii importante atâta timp cât nu a efectuat schimbări (pe teren au intrat inclusiv jucători de 13-14 ani), Lipova s-a recunoscut învinsă după execuția de kinogramă a lui Emilian Calancea, din minutul 33. Acesta a găsit vinclul porții lui Blaguescu de la 25 de metri, pasa aparținându-i antrenorului-jucător, Dănuț Mițiți.

Formații:

Păuliș: Deffert– Marc, Suciu, Mariș, Ambruș – E. Calancea, Tepeș, Cervenschi, D. Calancea D – Itu, Berlan (30 Mițiți)

Lipova: Blaguescu – Pantea, Pașcu, Moisă, Mohai – Tomuț, Vasinc, Filimon – Sg. Popa,. Balint, Șulumberchean.

Păulișana Păuliș – Victoria Zăbrani  3-1

Chiar dacă au deschis tabela de la punctul cu var, prin Crișan, cei de la Zăbrani au fost și ei victimele formei excelente arătate de Emilian Calancea. Reușind „hatrickul”, rapidul fotbalist utilizat fundaș dreapta în tur și reprofilat al doilea „vârf” de Mițiți a fixat tabela la 3-1.

Formații:  

Păuliș: Deffert– Marc, Suciu, Mariș, Ambruș – E. Calancea, Tepeș, Cervenschi, D. Calancea D – Itu, Mițiți. Au mai jucat: Bîrgău – Fulga, Belei.

Zăbrani: Stănilă – Iercan, Ianc, Rancov, Țop – Rogojinaru (25 Baci), Nibu, Achim, Crișan – Viderok, Pruteanu. ..

mititi23Reacțiile antrenorilor:

Dănuț Mițiți (Păuliș): „Sunt foarte mulțumit de evoluația jucătorilor mei, de faptul că au respectat întocmai sarcinile tactice. Mă bucur și pentru Emil Calancea, se pare că i-am găsit poziția ideală și cu ocazia asta și un om de gol care ne-a lipsit destul de mult. Sperăm ca aceste goluri să-i dea încredere, iar viteza și tehnica sa să ne ajute de acum înainte în atac.  Mai încercăm să ne întărim lotul, dacă nu, va trebui să ne descurcăm cum putem. Sunt dezamăgit de Gornic, care nu a fost azi la meciuri, iar dacă nici mâine nu se prezintă la turneul de sală vom renunța la el”.

sabauFlavius Sabău (Lipova): „Am ajuns cam încărcați din punct de vedere fizic la acest triunghiular, ere pe undeva normal să nu arătăm exact așa cum ne-am fi dorit. Dar, chiar și așa, ca și exprimare în teren și număr de ocazii, cred că am superiori ambelor formații. Din păcate, am ratat cam mult, iar golul cu Păulișul a fost de Champions League, portarul nu a avut nicio șansă. Oricum, nu aveam voie să pierdem mingea aproape de careul nostru, astfel de greșeli trebuie să le eliminăm rapid”.

pintaLeo Pința (Zăbrani): „Nu le puteam cere mai mult băieților după cinci zile cu câte trei antrenamente la Moneasa. Nu căutăm scuze, oricum, doar că asta a fost să fie azi. În special jucătorii noștri tineri trebuie să învețe din aceste meciuri, iar de la partidele următoare să arătăm mai bine. Contăm și pe revenirea lui Avram, care va fi vârful nostru, mai sunt și băieții de la Pîncota, Ianc, Ursoi și Costa, adevărata noastră față o veți vedea în campionat”.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.