UTA Arad

Meciul UTA – FC Brașov, transmis de Digi Sport și Dolce Sport





Prima partidă oficială a anului pentru arădeni se va vedea pe micile ecrane. Digi Sport și Dolce Sport nu ratează ocazia să transmită în direct confruntarea dintre două dintre formațiile de mare tradiție din fotbalul românesc, ambele cu pretenții de promovare. UTA ocupă locul 3 înainte de reluarea campionatului, iar FC Brașov e pe 5, la doar două puncte în spate.

Confruntarea de sâmbătă, 27 februarie, va începe la ora 11,30, pe arena „Motorul” din orașul nostru.

 









Un comentariu

  1. HAI baietii !!! ei au o echipa cu ceva jucatori mai experimentati dar voi suntei o echipa tanara pe val si mai omogena fata de brasoveni care au facut mai multe transferuri importante dar inca nu sunt sudati ca omogenitate ,confirmarea venind de la ultimul meci de verificare jucat la Doicesti cu Chindia ,scor 5 – 0 pt. Chindia !!!! Daca UTA. v-a juca cum a jucat cu Pandurii Tg. Jiu in cupa,cu ambitie si determinare, nu are cum sa nu castige in fata brasovenilor. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! VICTORIE !!!

    0
    0
    1. Potrivit înţelegerii, cele trei meciuri vor fi transmise atât pe Digi, cât şi pe Dolce, a explicat Braşoveanu, care a fost mandatat să reprezinte LPF 2 şi FRF în aceste negocieri cu Digi şi Dolce.

      digi filmeaza, produce cele 3 meciuri pe etapa si le difuzeaza si digi si dolce

      0
      0
  2. Pacat, sambata sint la lucru, o sa pierd partida pe viu. Dar, si la TV ar fi bine, daca se va transmite. Sa speram intr-un debut cit mai bun. Nu ca si in tur. deci, mare atentie !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button