UTA Arad

Abonamentele la UTA rămân valabile și în play-off, chestiunea „boilerul” – speculație de presă





Pe lângă aspectele legate de lotul de jucători și apropierea meciului cu FC Brașov, Codru Grădinariu a „atacat” și subiecte adiacente, de ordin oraganizatoric.

uta-arad.ro, într-o nouă prezentare

Prin vocea lui Radu Romanescu am aflat că de azi site-ul oficial și-a schimbat designul. „Icetech, agenția de publicitate care a realizat noul site al echipei, a noul partener al clubului nostru. Compania are 12 ani de experiență în domeniul publicității și un portofoliu pe măsură, fiind specializată în servicii profesionale de webdesign și promovare online”, a anunțat , purtătorul de cuvânt al echipei fanion a Aradului. Chiar din ziua lansării, suporterii „Bătrânei Doamne” pot viziona filmul aniversar, difuzat în premieră la sărbătorirea a 70 ani de existență.

Intrarea pe bază de abonamente și în play-off

Fiindcă până la finalul sezonului regulat, utiștii mai joacă pe teren propriu doar două partide, cel de sâmbătă, cu FC Brașov și în ultima rundă, cu Tărlungeniul, conducerea UTA-ei a decis să nu-i mai taxeze suplimentar pe fanii fideli ai echipei pentru întrecerile din parte a doua a campionatului (probabil play-off). „Suntem cu toții nerăbdători să înceapă meciurile oficiale, din păcate, nu ne vedem decât de două ori la Arad în acest retur. Le transmitem suporterilor că abonamentele vândute sunt valabile și pentru meciurile din play-off”, a ținut să precizeze Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșiilor”.

„Ca și chiriași la Motorul, doar adrese către Primărie”

Sportarad.ro a sesizat în două rânduri problemele legate de apa caldă de la arena „Motorul”, ce nu a ajuns tot timpul pentru toți componenții „Bătrânei Doamne”, mai ales în zilele de meciuri oficiale, în care o foloseau și adversarii. Sigur, problema e mai veche, în sensul că cele trei boilere sunt insuficiente (între care funcționează doar unul, iar al doilea din când în când), dar ea ar fi trebuit rezolvată cumva defintiv în perioada de vacanță competițională. De fapt, recent, doi specialiști au inspectat sistemul de încălzire a apei de pe stadionul din Aradul Nou și au spus că e necesar montarea a unui boiler cu o capacitate mai mare, respectiv 1000 de litri. Când se va aproba această investiție din partea Primăriei nimeni nu știe. Deocamdată, precizările managerului Codru Grădinariu sunt următoarele:  „Este o speculaţie de presă, vă pot spune că a fost vorba de presiunea de la reţea, dar acesta nu poate fi un subiect. S-au făcut demersuri pentru remedierea situaţiei, am făcut adrese la Primărie, se ştie, noi suntem chiriași la Motorul. Acum, totul e în regulă, problema boilerului e rezolvată. Eu zic că ambele echipe vor avea apă caldă sâmbătă după joc”.









Un comentariu

  1. Codrule e presiunea de vina sau boilerul? Au venit specialistii sa vada si au concluzionat ca trebuie un boiler mai mare. E mai putin importanta cauza ci faptul ca nu este apa pentru un dus cald. De ce musamalizati situatia?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button