SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Pîncotanii debutează în fața unei formații neînvinse în amicale





În prima parte a sezonului, Metalul Reșița a strâns doar 4 puncte, iar după depunctarea dictată de comisiile federale a ajuns la – 11. Se părea că bănățenii vor abandona lupta, dar, în cele din urmă, au făcut doar o revoluție totală la nivel de lot de jucători. Au păstrat doar juniorii republicani, cu vârful generației în persoana lui George Ponoran, pentru ca în rest să aducă fotbaliști din zonă sau județul Caraș Severin, dar și câțiva străini. De câteva zile, a revenit la echipă și experimentatul portar, Cristian Zimmermann, care – probabil – va fi căpitanul echipei.

Această formație nou creată de antrenorul Carol Gurgu nu a cunoscut gustul înfrângerii în amicalele iernii și nici nu a primit gol (?!). La fel de adevărat este și faptul că „rosso-nerii” au evoluat doar în compania divizionarelor trei și patru, după cum urmează: 1-0 cu CS Ineu, 2-0 cu Minerul Anina, 4-0 cu AS Oraviţa, 1-0 cu CSM Lugoj, 3-0 cu Progresul Gătaia şi 1-0 cu Mama Mia Becicherecu Mic.

Formula ideală de joc a reșițenilor arată astfel: Zimmermann – Vlad, Kis, Crăciun, Julei – Anghel, Kopre, Botezatu, Ponoran – Vitorovic, Chira.

Partida dintre Metalul Reșița și Șoimii Pîncota, din cadrul etapei a 19-a a seriei de Vest a ligii secunde, se dispută sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Mircea Chivu”, din Valea Domanului.

FOTO: expressdebanat.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button