Fotbal judetean

Pregătiți de start: Millenium Giarmata – Lunca Teuz Cermei  0-1

Terenul din localitatea timișană Fibiș a mai fost gazda unui test organizat de Millenium Giarmata. Adversara trupei lui Răzvan Leuca a fost Lunca Teuz Cermei, cele două formații remizând la 1 chiar în debutul pregătirilor de iarnă pe terenul „Șega”.

De această dată, s-au impus „alb-roșii”, după „capul” lui Viorel Brândușe pus  la centrarea din corner a lui Norbi Varga. „Deși golul a venit spre final, cred că am fi meritat să înscriem mult mai devreme. Dar, am ratat mai multe ocazii clare, printre care și un penalty, prin Purece. Cert este că suntem pregătiți să începem campionatul chiar săptămâna viitoare la Chișineu Criș, nu vedem de ce s-ar amâna etapa. Avem și noi probleme de lot, atacanții Berar și Sălăjan acuză accidentări, dar cu toate astea vrem să jucăm. Ne-am făcut în așa fel pregătire încât să jucăm pe puncte sâmbăta viitoare”, a precizat Mircea Aslău.

Fl. Rusu – Popa, Cotoc, A. Rusu, Suslak – Purece, N. Varga, Nistor, Vereș – Ghergar, Bulza, plus Gurban, M. Varga, Fl. Brîndușe și V. Brîndușe sunt fotbaliștii trimiși pe teren de antrenorul Cermeiului contra divizionarei a treia timișene.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close