Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Stere despre ieșirile în decor ale fanilor brașoveni: „Poate că incertitudinea de la club le provoacă momente de rătăcire”

Fiindcă galeriile celor de la UTA și FC Brașov se înțeleg bine, fanii ardelenilor, sau mai precis o parte din ei, au avut „meci” cu forțele de ordine. Spre finalul primei reprize, unul dintre suporteri a sprintat pe gazon, pentru ca un al doilea să fie placat la timp, la marginea terenului. Totul a fost premeditat prin folosirea unei petarde, ce a explodat lângă unul dintre stewarzi (care a ieșit din dispozitiv însoțit de un coleg ținându-se de urechea stângă) și așa a apărut breșa.

supobv

Și brașoveanul care a alergat pe gazon a fost repede „interceptat” de stewarzi, și, impreună cu colegul care a sărit gardul (plin de noroi în urma intervenției forțelor de ordine), au fost scoși în afara stadionului. Apoi, la pauză, absolut toți susținătorii „galben-negrilor” au fost evacuați din sectorul rezervat lor. Motivul ar fi fost nerespectarea protocolului dinaintea meciului, mai ales că intrarea lor a fost gratuită. „În primul rând, aș vrea să remarc efortul susținătorilor noștri. Distanța până la Arad nu e tocmai mică și ei au fost în număr mare alături de noi. Țin să le mulțumesc și cred că au contribuit și ei la spectacolul de azi, cu părțile lui mai mult sau mai puțin frumoase. Poate că incertitudinea de la club le provoacă și fanilor nioștri astfel de momente de rătăcire, se mai întâmplă…”, a spus Mihai Stere, „principalul” lui FC Brașov la finalul întâlnirii din Aradul Nou.

FOTO: Viorel Muscă

0
0
loading...

0 comentarii la articolul: “Stere despre ieșirile în decor ale fanilor brașoveni: „Poate că incertitudinea de la club le provoacă momente de rătăcire”

  1. Nu am intrat gratis! Ma refer la brasoveni. Nu stiti, nu vorbiti! Nu de parca ar fi o problema ca am platit bilet, dar nu scrieti lucruri neadevarate!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.