UTA Arad

Stere: „Puteam reveni de la 3-0, UTA ne-a taxat pe contre”





După primele 55-60 de minute de joc ale partidei din această dimineață din Aradul Nou, impresia a fost că Brașovul va fi surclasată de „alb-roșii”. Dar, după eliminarea exagerată a lui Hlistei și ratarea cu poarta goală a lui Strătilă, „stegarii” au reintrat în joc și au trecut pe lângă golul de 3-3.

„Am întâlnit un adversar foarte bun. Meciul a avut două reprize diferite, prima a apaținut gazdelor, iar a doua a fost noastră. UTA ne-a taxat pe contre, după care, când nu am mai avut ce pierde și cu un jucător mai mult pe teren, am riscat și chiar puteam reveni  de la 3-0. Felicit echipa gazdă, în timp ce noi trebuie să uităm acest rezultat, nu și jocul. De luni, pregătim un alt meci, unul foarte dificil în opnia mea. Ne așteaptă 7 finale, din care trebuie să scoatem maxim dacă vrem să fim siguri de locul în play-off”, a declarat Mihai Stere.

Antrenorul „galben-negrilor” nu a regretat alegerile tehnice făcute. „Nefolosirea lui Matei a fost o strategie a noastră, dar suntem mulțumiți de randamentul și evoluția sa odată intrat pe teren. Chiar și așa, am jucat destul de ofensiv și în prima repriză, doar că nu am reușit să fructificăm cele câteva ocazii create inclusiv în prima repriză”, a adăugat fostul mijlocaș.

Întrebat dacă vestiarul resimte problemele de ordin financiar de la Brașov, Stere a adăugat: „Încerc să le țin ridicat moralul prin discuții individuale și de grup. Între timp, conducerea face eforturi ca situația să intre pe un făgaș normal”. 

Un comentariu

  1. Cu 7 milioane datorii brasovul urmeaza sa aibe soarta pe care a avut-o adevarata UTA! Adica va disparea

    0
    0
  2. Ti-am zis eu Stere ca o sa pierzi la ARAD !!!Ai fost aproape sa revi de la 3-0 , dar ai avut ghinion si totul a iesit cu bine pt. UTA., producandu-mi mari, mari emotii in ultimile 15 min. ale meciului !!! Altadata fiti mult mai atenti, baieti !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Nelule, toti am cam tremurat, impardonabil dupa ce ai 3-0. Eliminarea injusta a lui Hlistei a fost decisiva, dar pe la mijlocasii si fundasii centrali au fost mari probleme , spre final. Brasovul, echipa nepregatita fizic a facut schimbari, a avut sansa de a scapa de goluri sigure si sa joace 11/10. Nu ii vad facand rezultate notabile, pe brasoveni.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button