UTA Arad

Livetext: UTA Arad – FC Brașov 3-2, final





Pentru cei care nu au acces la transmisia televizată a partidei UTA Arad – FC Brașov, vă oferim desfășurarea partidei în format livetext începând cu ora 11.30.

Formații oficiale:

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Gligor– Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Man, Curtuiuș. Rezerve: Anca – Jorza, Vlad, Petre, Filaret, Rus, Copil.

FC Brașov: Iacob – Al. Coman, Istrofor, Madeira, Vagner – Manole, Pană, Munteanu, Alupoaie – Rusu, Ene. Pe bancă: Mutu – Livan, Popa, Buga, Matei, Cerlinca, Avram.

Arbitri: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – Mihai Marica (Bistrița), Adrian Mărginean (Aiud). Rezervă: Nicolae Botaș (Timișoara).

Observatori FRF: Dan Jiga (Bistrița), Daniel Sabău (Zalău)

FOTO: Viorel Muscă









Un comentariu

    1. Mai intai greu se repereaza zona unde trebuie sa te autentifici. Despre meci, cum sint la munca, mi-amm facut, printre picaturi timp sa vad meciuri. Acum e 2-0, dupa un joc saltaret, iute, in care UTQA a incercat sa puna mingea jos. Ce s-a vazut : Gligor bate excelent loviturile libere, cu interiorul, Stratila se dribleaza si pe el, Chindris foarte bun, Miron, la fel. Meci bun, pina acuma min 45 Hai UTA

      0
      0
  1. Hlistei este eliminat gratuit, parerea mea, nu trebuie sa iti lasi picior5ul sa ti-l ruypa fundasul. Cum este 3-1, msi mai ramane vreo jumatate de ora, avemk probleme care nu le doream. Sa speram in lucruri bune

    0
    0
  2. Final 3-2, eci muncit,cu o eliminare gratuita, la al doilea galben, cel putin. Dupa 3-2 a fost un chin, UTA a jucat, de fapt in 9 , pentru ca Petre, nici nu alearga, nici nu are viteza ( daca acum nu are,cind o va avea?), nici nu paseaza, sau dribleaza ,sau sa faca presing. Stratila. mai nepregatit, ca de obicei a ratat la 3-1 de necrezut. Apararea s-a clatinat, pe centru, mai ales,au fost multe faze la poarta noastra, pentru ca Chindris a obosit, iar cei tineri ( Rus, Petre, etc) faceau aiurea presing ineficient, in terenul advers, lasind mijlocul neacoperit. Si asa, un meci care trebuia sa il castigam net, ne-a adus palpitatii, dupa eliminarea lui Hlistei, ne-am cam prabusit.Au fost si cateva optiuni ale bancii, discutabile, care au slabit echipa.Dar, daca nici cind batem nu ne bucuram, atuncea cind ?. Ar fi o minune, tare placuta, sa batem si la Baia Mare.

    0
    0
    1. Stratila a alergat de a mancat pamantul, a dat cateva pase decisive, sprint dupa sprint si inaine si inapoi, iar Petre cred ca in viata lui nu a jucat extrema.N-a mers pe dreapta, numa bine l-a mutat pe stanga, nu e vina lui ca a jucat slab. Cred ca nu ati vazut bine meciul asa pe franturi printre consultatii. De data asta vina apartine stafului, care a facut schimbari foarte neinspirate si din nou, foarte tarzii.

      0
      0
      1. O sa revad meciul, in liniste, maine, pina atunci nu-mi schimb parerea despre Petre. Poate despre Stratila , dar Petre, e parerea mea a fost la numar.

        0
        0
    1. La al doilea galben, brasoveanul a intrat cu ambele picioare, in fata, Hlistei s-a ferit, , oricum simulare nu a fost, nu poti sta sa-ti rupa piciorul, ca sa ai dreptate3. E o parere.

      0
      0
  3. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Bravo baieti, pe un teren foarte greu,a-ti reusit o victorie foarte importanta pt. accederea in play-off. Dupa 3-0 ,a fost o perioada de relaxare ,suficient ca Brasovul sa revina in joc !!! Bine ca totul s-a terminat OK ,bineanteles cu mari,mari emotii. L 17 ani ai lui, MAN a jucat foarte bine ,lucru care m-a impresionat , bravo ba baiatule !!! Stratila, bun dar ,in mai multe randuri el vrea sa le faca pe toate in loc sa serveasca coechipierii cu pase decisive in fata portii , lucru care cateodata costa echipa. In rest mi-a placut atitudinea si darzenia baietilor in teren, BRAVO BAIETI !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. cosmine las-o moarta esti fratele lui chindris?
    copilul e varza omule
    tu si pacurar daunati grav sanatatii (echipei)
    si boala se ia uitate la roly ce influentabil e

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button