Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Piroș: „Am rămas la Pîncota pentru acești băieți care au dat dovadă de caracter și ambiție la Reșița”Președintele grupării din Pîncota a făcut deplasarea spre Reșița chiar în dimineața partidei, alături de vicele Bebe Bontea și Issa, căpitanul „șoimilor” care se afla în stare de suspendare pentru această confruntare. La final, Pavel Piroș a fost foarte mulțumit de cele văzute în Valea Domanului: „Echipa era o necunoscută și pentru noi cu jucătorii veniți pe ultima sută. Dar, băieții s-au mobilizat, cei care au venit în această iarnă au dat dovadă de mare caracter și ambiție, au intrat bine în joc și au arătat că au valoare. Vreau să felicit echipa pentru cum a abordat partida, una la îndemâna noastră. Aș vrea să dedicăm victoria lui Daniel Dan, având în vedere efortul pe care l-a depus pentru a veni la acest meci, în ziua în care bunica sa a fost înmormântată”, a menționat Pavel Piroș.

Chiar dacă în prezent apele par mai liniștite la Pîncota între conducerea clubului și cea a orașului, nu există nicio certitudine de cum vor decurge lucrurile de acum înainte și mai ales din vară. „Astăzi, problemelele sunt rezolvate la Pîncota și ca lot, chiar și financiar. Sperăm ca autoritățile locale să înțeleagă că trebuie continuitate cel puțin până la finalul acestui campionat. Apoi, din vară, în funcție de ce se va întâmpla și politic fie vom duce mai departe corabia, fie fiecare va merge pe drumul său. Eu doresc să îmi fac treaba așa cum trebuie, am vrut să renunț la un moment dat din pricina problemelor de sănătate, dar am considerat că sunt răspunzător față de acești copii, care și azi au dat dovadă de mare ambiție și caracter. Vedem din vară ce vom face, nu mă consider un model pentru alți oameni de afaceri. Când vrei să renunți din mai multe motive, pentru că îți abadonezi familia, copiii, apar bârfe, tot felul de vorbe și mai există și legislații care te îngroapă. De aceea oamenii de afaceri nu mai ajută echipe sau se retrag la un moment dat”, a punctat Piroș..

În fine, șeful „alb-negrilor” a și făcut un calcul al punctelor necesare pentru accederea în play-off: „Fără meciul pe care îl câștigăm la masa verde,  ar mai fi necesare 10-12 puncte. E foarte important să nu pierdem la Mioveni peste două săptămâni”. 

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.