SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Popa, despre fosta lui formație: „Mioveniul, poate cea mai bună echipă alături de Chindia”





Sâmbătă, Ionuț Popa se întoarce în postură de adversar la Mioveni, echipa pe care a promovat-o în Liga 1 în sezonul 2010-2011. „Mister” chiar a rămas în relații foarte bune cu șefii argeșenilor, mai ales că: „Telu Stancu, actualul președinte, mi-a fost secund la acea vreme. Știu foarte bine cât e de ambițios și, probabil, se gândesc la promovare. Oricum, Mioveniu e poate cea mai bună echipă din serie, alături de Chindia. Au jucători de calitate, dar sunt și omogeni”, spune antrenorul „șoimilor”, care a lucrat la Mioveni cu Popescu, B. Stoica, Ayza sau Nilă, fotbaliști care fac parte și azi din lotul „galben-verzilor”.

Popa mai crede că în partida de sâmbătă se poate întâmpla orice. „Atât noi, cât și ei, avem un moral bun după prima etapă și avem la fel de mare nevoie de cele trei puncte. Nu ne vom cantona în apărare, Mioveniul e obișnuită să joace pe atac, să-şi creeze multe ocazii şi e puţin probabil ca meciul să se termine 0-0. Vom juca deschis, va fi un meci de care pe care. Mai mult decât atât, noi mergem la victorie, avem nevoie de cele trei puncte. Ştiu totul despre ei, trebuie doar ca jucătorii să mă asculte, să facă ce le cer”, a mai punctate experimentatul tehnician.

Din păcate, pe lângă Pascariu, care e tot sub tratament pentru că acuză dureri la spate și Emanuel Vasi s-a ales cu leziune musculară ce l-ar putea face să rateze atât deplasarea de la Mioveni, cât și dubla amicală a României Under 19 cu Finlanda.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button