SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Ionuț Popa: „Punct important, suntem în grafic”

Șoimii Pîncota a trecut bine și peste al doilea meci al anului, rezultatul pozitiv de azi venind pe terenul unei pretendente la promovare. La Mioveni, unde Ionuț Popa și Dragoș Dragalina  au revăzut multe fețe familiare, meciul a avut două reprize distincte, cu destule ocazii de o parte și de alta, însă golurile au venit doar de la punctul cu var. În prima parte au înscris gazdele iar spre final au făcut-o ˝alb-negri˝ pentru ceea ce Ionuț Popa consideră:„Un punct important obținuț pe terenul unei echipe foarte bune ale campionatului. În prima repriză am jucat destul de prost, am acuzat pe undeva accidentarea prematură a lui Marius Ion, dar nici n-am reușit să ținem de minge și să punem probleme așa cum ne-am dorit. Ne-am revenit după pauză, am dominat ostilitățile și cu puțin noroc chiar puteam câștiga. Cert este că suntem în grafic, continuăm să credem  în realizarea unui obiectiv pe care îl credeam imposibil de realizat la începutul sezonului”. 

Antrenorul Pîncotei a recunoscut că trimiterea sa în tribună l-a incomodat și asta pentru că:„A fost destulă lume la meci, vacarmul a fost mare iar indicațiile mele din tribună nu se prea auzeau. E una cînd ești pe bancă în miezul problemelor și alta cînd trebuie să comunici prin intermediari. Oricum, decizi arbitrilor nu o înțeleg nici acum din moment ce nimeni nu ne-a înștiințat oficial că trebuie să avem asupra noastră și cardurile”.

În fine, Ionuț Popa a aflat încă o dată dacă mai era nevoie că este apreciat la Mioveni. „Toată lumea m-a primti bine, de la Domnul Primar la conducătorii gazdelor, iar galeria mi-a scandat numele la finalul meciului. Înseamnă că am făcut ceva aici și țin să le mulțumesc pentru asta”.

 Experimentatul tehnician ne-a mărturist că după consultul efectuat la spital, Marius Ion va sta pe margine doar 2-3 săptămâni din pricina unei entorse la gleznă de gradul II.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close