UTA Arad

Chindriș: „Istoria s-a cam scris la ratarea penalty-ului și golul încasat înaintea pauzei”





La Baia Mare, Marius Chindriș a bifat cel de-al 19 –lea meci în acest campionat. Mijlocașul care în urmă cu patru zile a împlinit 25 de ani a fost și de această dată integralist, evoluția sa fiind în nota echipei.

Asemenea antrenorului Roland Nagy, și „închizătorul” UTA-ei crede că faza din minutul 3 a influențat desfășurarea ulterioare a confruntării, dar mai adaugă un element. „Istoria s-a cam scris la ratarea penalty-ului și golul încasat înaintea pauzei. Dar, penalty-urile se mai și ratează, se întâmplă și la case mai mari. Păcat apoi de acea fază ce nu anunța nimic, din care am luat gol cu 3-4 minute înainte de pauză. Am fost puțin demoralizați în vestiar, dar cu toate astea cred că am jucat destul de bine în repriza a doua. Am avut și ocazii, trebuiau fructificate la timpul lor, căci odată cu apropierea finalului eram obligați să riscăm. Pe o astel de fază, când Manea era urcat în atac, am luat și golul doi și totul s-a terminat. Până la urmă, totul s-a rezumat la o lipsă de concentrare în momentele cheie, cu puțină atenție, dar și șansă puteam scoate un rezultat pozitiv. Terenul a fost și el unul special, cu mult nisip și moale, dar, până la urmă, ambele echipe am jucat pe el”, a precizat Chindriș.

Teoretic, din următoarele trei partide UTA ar trebui să scoată maxim și asta pentru că pe lângă victoriile la „masa verde” cu FC Caransebeș și FC Bihor, arădenii mai au o deplasare ușoară, la Reșița. „Acel meci nu e dinainte câștigat, trebuie să-l abordăm foarte serios. Suntem în obiectiv, dar vrem să rămânem cât mai sus în clasament până la terminarea campionatului”, a adăugat utistul.

Un comentariu

  1. Marius, ai fost unul dintre putinii utisti, care au pus osul, cu folos. Din nefericire,parerea mea este ca accidentarea lui Copil, si folosirea lui Burla, ca mijlocas au rupt jocul. In plus golurile primite au venit pe greseli grave , personale, in aparare, unde , pe centru UTA pare vulnerabila, cu mingea pe jos, lenta. Desigur si lipsa de chel a lui Stratila a contat, mai ales ca , din ce am vazut, Mitrut Copil, daca batea penalty-ul era mai bine. UTA nu este inca in play off, urmeaza meciuri grele, pacat ca infrangerea s-a datorat mai mult slabiciunilor aradenilor, decit jocului adversarilor. Ati jucat bine in prima repriza, apoi, ceva s-a rupt. Mi-ar place, ca linga tine sa joace cineva, prieten cu mingea, asa jocul ar fi mai cursiv. Cei tineri,pusi acolo, se lupta , se zbat, dar nu au experienta, nu au stiinta pasei, de siguranta,nici gabarit si pierd multe mingi. Oricum, tine-o tot asa !

    0
    0
  2. Daca Statila, marca din 11m, altfel se juca meciul. Cum poti sa bati in asa hal de prost 11m. Nu pot sa inteleg de ce nu a batut 11m Copil. Terenul de la Baia Mare ,a fost unul execrabil ,sub orice critica. UTA. , nu a jucat cine stie ce ,a incercat sa joace cat de cat dar nu ia iesit datorita minusului de experienta a jucatorilor mai tineri. Oricum ,imi pare rau sa o spun ca de promovat avem sanse foarte mici si asta este adevarul pt. ca celelalte echipe care se bat pt. play-off, s-au intarit considerabil de mult ,cu jucatori de valoare care fac diferenta pe teren. Totusi eu zic ca UTA. nu are cum sa rateze play-off, cu toate ca va avea ceva emotii .

    0
    0
  3. la multi ani marius
    doar ca fratiorul tau cosmin te pacaleste, ai jucat extrem de slab ,cu obisnuitele tale pase inapoi ba chiar ametit in unele momente
    e edevarat ca au mai fost ca tine, dar poate e un motiv in plus sa te concentrezi
    pe viitor

    0
    0
  4. Intra-adevar, penaltyurile se mai si rateaza. Dar macar executa-l puternic, rupe plasa. Aia a fost pasa la portar, nu sut !!!

    0
    0
  5. Chindris e veriga slaba de la mijloc! Este foarte foarte rudimentar, nu are nici o treaba! Si Norbert Varga la anii lui e mai bun ca Kiki! Imi pare rau sa spun asta fiindca e utist adevarat, a venit si in peluza sa cante alaturi de fani, dar ca fotbalist te trage in spate!

    0
    0
  6. norocul lor a fos ca au jucat in deplasare si nu pe terenul nostru deoarece la sfarsit nu ii vedeam bine pe jucatori.. mai ales pe stratila care de un timp cam fenteaza fotbalul..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button