Fotbal judetean

„Bebe” Mitu a înfipt cuțitul în echipa lui Petcuț: „Suntem prieteni, dar totul până la fotbal”

Derby-ul suferinței din etapa a 15-a a Ligii a IV-a Arad s-a încheiat cu succesul clar al Șimandului în fața celor de la Aqua Vest. A fost 5-2 pentru „șoimii” lui Mihai Roșca, două dintre reușite purtând semnătura lui Dumitru Mitu.

Fostul mijlocaș al lui Panathinaikos, grupare cu care a și evoluat în Liga Campionilor, i-a provocat dureri de cap prietenului Mihai Petcuț, antrenorul „instalatorilor”. „Așa a fost să fie, eu doar am intrat pe teren și am încercat să-mi fac cât mai bine treaba pentru echipa mea. Într-adevăr, era un meci important prin prisma punctelor și a faptului că am jucat împotriva unei vecine de clasament, dar nu din alte cauze. Nu mi-am pus eu în gând să-l bat pe Mihai, nu poți dori răul unui prieten. Noi chiar ne înțelegem foarte bine, dar totul până la fotbal. Aici suntem ca șoarecele cu pisica, eu văd într-un fel lucrurile, el în altul. Dar, în rest, Mihai e un băiat foarte bun, un adevărat prieten”, spune „Bebe” Mitu.

La cei 41 de ani împliniți luna trecută, valorosul mijlocaș nu a fost – totuși – cel mai bătrân jucător de pe teren. Fiindcă un al treilea prieten din grup, Neluțu Ardelean, nu a dorit să întoarcă armele împotriva echipei pentru care a evoluat în tur, titlul de cel mai experimentat fotbalist al meciului a mers la Jan Ursoi. Mijlocașul Aqua Vestului este cu o jumătate de an mai mare decât  Mitu, fiind și integralist. „Când am văzut că nu joacă Neluțu (n.a Ardelean) și Roli (Balaj) am crezut că sunt veteranul meciului. Îl felicit și pe Jan pentru cum a dus meciul, dar mă bucur în special pentru tinerii noștri. Avem niște copii talentați la Șimand, care au prins încredere și curaj, iar asta se vede și în jocul nostru. Cred că am făcut două meciuri bune în aceste prime etape ale returului, păcat că la Lipova am fost dezavantajați puțin de arbitri. Cred că am fi meritat măcar un egal. Dar, sunt sigur că vom mai face destule puncte în această primăvară și vom ieși din acea zonă periculoasă”, a adăugat Mitu, care a ales Șimandul profesorului Mărcuș după despărțirea, în vară, de divizionara secundă Șoimii Pîncota.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close