Liga a 3-a

Himcinschi: „Punctele de la Sebiș sunt foarte importante în economia promovării”





Pentru că ASU Poli conduce cu fermitate în fruntea clasamentului fără să facă paşi greşiţi, urmăritoarele timişorenilor sunt obligate să obţină maxim de puncte pentru a mai putea visa la promovare. Naţional Sebiş, e la 10 puncte în urma liderului, şi Performanţa Ighiu, cu două puncte în plus faţă de sebişeni, îşi vor da întâlnire vineri după amiaza, pe terenul echipei arădene. Fiecare dintre ele speră la promovare, dar s-ar putea ca în urma rezultatului care se va înregistra, una dintre ele să fie obligate să-şi revizuiască planurile pentru sezonul viitor.

Cu doi foşti utişti în echipă, Bodea şi Szekely, Performanţa şi-ar dori un rezultat pozitiv, dar şi un succes al Cugirului împotriva timişorenilor de la ASU Poli. Partida de la Sebiş nu e decisivă, dar este una foarte importantă. Seria este echilibrată, până la final se mai pot întâmpla multe suprize, oferite de echipe precum Măgura Cisnădie sau CNS Deva” crede Adorian Himcinschi, antrenorul celor din Ighiu, preluat de ziarulunirea.ro.

Alba-iulienii sunt neînvinşi în primăvară, echipa nu a primit gol în cele 180 de minute, iar în ultimul joc, Performanţa a surclasat 4-0 pe FC Hunedoara, obţinând cel mai categoric succes stagional. Ne dorim victoria, asta în mod cert, dar nu spunem tranşant că este obligatorie, pentru a nu adăuga şi mai multă presiune. Ştim importanţa meciului, suntem în creştere. există potenţial  şi urmează un examen care ne va arăta forţa echipei. Întâlnim o pretendentă la şefie, campionatul nu se va încheia la Sebiş, dar recunosc că punctele sunt importante în economia returului şi a promovăriia mai spus antrenorul principal al Performanţei.

Gruparea din Alba a obţinut rezultate favorbaile în judeţul Arad. Ighiu a învins cu 5-0 la Pecica, în meciul pentru promovarea în Liga a 3-a şi s-a impus cu 4-0 la Ineu, în turul acestui campionat.

În replică, în jocul din tur, Naţional a câştigat cu 1-0. „Naţional este mai putenică ca în tur, dar nu la fel de omogenă” a concluzionat Himcinschi.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button