CS INEU liga 3 arhivăFotbal judetean

Amical pentru olandezi: CS Ineu – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1

La nici două zile de la demonstrația de fotbal cu Păulișul, Cermeiul a acceptat invitația pentru un meci de verificare a celor de la CS Ineu. Scopul lui Cristian Sculici a fost testarea celor patru fotbaliști olandezi sosiți săptămâna trecută la echipă, însă pe teren aveau să intre doar trei. Fundașul central de 18 ani, Shelton Spier, încă nu și-a revenit după întinderea musculară suferită la ședința de pregătire de joia trecută.

Cu siguranță, mijlocașul ofensiv de picior stâng, Kargbo Passeka, a furat privirile prin tehnicitatea sa, însă – la rândul său – a suferit o accidentare musculară venită pe fondul lipsei de pregătire fizică spre finalul primei părți. Apoi, Fabies Rhoandy s-a descurcat destul de bine ca fundaș dreapta pe parcursul tuturor celor 90 de minute, în timp ce Doumou Badr nu a ieșit cu nimic în evidență ca atacant. „Mi-ar fi plăcut să-I văd la lucru și pe tânărul fundaș central sau ca Passeka să fie mai bine pregătit fizic. O primă idee mi-am făcut despre toți cei care au jucat azi, rămâne de văzut ce vom hotărî împreună cu conducerea clubului. Altceva nu ar fi de spus despre un meci pe care l-am făcut special pentru fotbaliștii olandezi și, poate, pentru cei care au jucat mai puțin. Rezultatul nu m-a interesat deloc”, a menționat Cristian Sculici, antrenorul „alb-albaștrilor”.

În luptă au mai fost aruncați și ceilalți doi olandezi, Amin Nyali și John Jazzley, care au și debutat în campionat pentru zărăndani, dar ambii au luat mai repede drumul vestiarelor după un incident cu jucătorii Cermeiului.

Amicalul, arbitrat de antrenorul de copii și juniori, Cornel Popa, s-a încheiat la egalitate: 1-1. După golul din foarfecă al lui Dani Bulza, Ciocan a egalat de la punctul cu var. Ambele combatante au mai solicitat câte o lovitură de pedeapsă. „E greu să joci fără arbitru, chiar dacă e vorba despre un amical. În fine, rămânem cu un antrenament bun, o etapă din pregătirea noastră pentru următoarele partide oficiale”, a precizat Mircea Aslău, tehnicianul „alb-roșiilor”.  

 Formații:

Ineu: Pușcaș – Rhoandy, Zdrențan, Bier, Talpaș – Popovici, Spătaru, Nyali (30 Botaș), Passeka (40 Udrescu) – Jazzley (30 Cioboată), Badr. După pauză au mai intrat pe teren: Hulbăr, Ciocan, Huțanu, Clej, Mîneran.

Cermei: Fl. Rusu – Popa, A. Rusu, Cotoc, Suslak – Berar, Varga, Nistor, Vereș –D. Bulza, Sălăjan. A mai jucat Ghergar

 

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close