UTA Arad

Utiştii demontează acuzaţiile de blat din meciul cu Pîncota: „Popa – doar o reacție la adresa  elevilor săi”





Deşi nimeni din presa centrală nu a fost prezent la partida dintre Şoimii Pâncota şi UTA, anumite publicaţii, în lipsă de subiecte, au avansat ipoteza că partida din Podgorie nu s-ar fi desfăşurat corect. Apă la moară au fost declaraţiile de după meci ale lui Ionuţ Popa, în care și-a numit elevii „nesimțiți și escroci”  ineterpretate în fel și fel de cei care nu au văzut meciul.

Chestionat asupra „speței”, directorul general al „alb-roșiilor”, Codru Grădinariu a încercat să limpezească apele: „Ionuţ Popa a avut o reacţie faţă de proprii jucători. Nu a spus nimic altceva, pentru mine a foarte clar că nu s-a gândit la lucruri necurate. Mister poartă un respect deosebit faţă de UTA şi faţă de staful tehnic al echipei noastre, de aici e concluzia şi certitudinea mea că nu a dorit nimic altceva decât să-şi critice elevii”. 

Şi Cristian Todea a încercat să lămurească problema: „Reacţia a fost faţă de jucătorii săi. Chiar după meci l-am surprins că a avut discuţii acide cu jucătorii de la Pîncota lângă autocarul lor. Dacă totul a fost doar teatru, eu îl felicit pe domnul Popa, e un actor bun.”









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button