UTA Arad

UTA, bulversată de introducerea unei intermediare: În 3 zile arădenii joacă la Mioveni și Târgoviște!





Federația Română de Fotbal a decis să pună capăt campionatului ligii secunde mai repede cu o săptămână și, prin urmare, a introdus o etapă intermediară chiar săptămâna viitoare. Asta înseamnă că echipa fanion a Aradului va avea două partide de foc în „cheie” play-off în decurs de numai trei zile și ambele în deplasare.

Duminică dimineața, „alb-roșii” joacă la Mioveni, pentru ca miercuri după-amiază să se afle față în față cu Chindia Târgoviște, începând cu ora 17. Cel mai probabil, „oficialii” clubului vor decide ca echipa lui Roland Nagy să rămână în sudul țării după confruntarea cu argeșenii, pentru a economisi energii ce s-ar pierde inutil pe drum. „Am aflat de curând informația, ne organizăm în așa fel încât băieții să aibă cele mai bune condiții pentru cele două partide din deplasare”, a confirmat Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Și Șoimii Pîncota este în aceeași „oală”, doar că elevii lui Muzsnay joacă sâmbătă la Reșița, iar miercuri au deplasare doar până la Cluj, pentru meciul cu Universitatea.

Linia peste ediția 2015-2016 a ligii secunde se va trage pe 28 mai și nu 4 iunie cum era programat până acum, urmând ca apoi să se dispute jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 1, respectiv menținerea în eșalonul secund.









Un comentariu

  1. Nu neaparat incurca, Mioveni si Targoviste sunt aproape, doar cheltuiala cu cazare, doua nopti in plus dar sunt scutiti de doua drumuri Mioveni-Arad si Arad-Targoviste.

    0
    0
  2. de unde atata bulversare? toate echipele joaca la fel cate douameciuri. uta mi se pare ca e chiar avantajata, nemeiterbuind sa faca o deplasare de aproape 500km.
    nu mai dati titluri asa de alarmante.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button