UTA Arad

Croitoru: „Să câștigăm cu UTA, pentru a evita alt gen de discuții!”





Eșecul de la Brașov (2-3), venit pe fondul unor erori de curtea școlii în defensivă, a creat destule valuri în tabăra Chindiei. Au fost voci ce au sugerat un non-combat, în special din partea fundașilor Pătru și Dinu, o situație cu care gruparea dâmbovițeană nu s-a mai întâlnit în această stagiune.

„UTA nu e peste noi din niciu punct de vedere”

Tocmai de aceea, președintele „roș-albaștrilor” a ținut să calmeze puțin spiritele, dar s-a referit în teremeni nu prea diplomați și la adversary. Au apărut anumite reacții după meciul cu Brașovul și am preferat să îi ținem deoparte pe jucători, să se concentreze la meciul cu UTA. E un joc greu, cu o echipă care a câștigat runda trecută și a urcat peste noi după meciurile din week-end. Atacurile la adresa noastră, după eșecul de la Brașov, sunt nefondate și cred că nu ar fi trebuit să apară. Acceptăm să fim criticați, când apar derapaje să fim muștruluiți cum trebuie, dar nu e bine să fim atacați, iar jucătorii suspectați de rea voință sau mai știu eu ce. Să dea Dumnezeu să câștigăm miercuri. UTA nu este peste noi, din niciun punct de vedere. Urmărim și noi ce e pe la Arad, dar nu vrem să comentăm prea mult. Nu știu dacă ei sunt odihniți după meciul de la Mioveni. Noi am jucat vineri, ei duminică, așa că jucătorii Chindiei au avut mai multe zile libere după etapa a doua a play-off-ului. Sunt sigur că băieții noștri vor avea o altă atitudine cu UTA, față de ce a fost la Brașov”, a precizat Marcel Ghergu.

„Ne asigurăm suporterii că facem tot posibilul să obținem rezultat pozitive în play-off”

Antrenorul Chindiei a fost ceva mai cumpătat în declarații decât șeful clubului. El a și recunoscut că rezultatul partidei de acum o lună de zile nu a respectat întocmai realitatea din teren. „E a doua oară când jucăm cu UTA în 2016. Este un joc extrem de dificil. Chiar dacă în primul am reușit să câștigăm categoric, cred că a fost un meci echilibrat, cel puțin până la 2-0. Noi venim după un eșec la Brașov, care ne doare pe toți cei care muncim aici. Ne dorim o victorie în meciul de mâine pentru că doar o victorie ne-ar menține în partea superioară a clasamentului. Îi asigurăm pe toți suporterii noștri că vom face tot posibilul să obținem rezultate pozitive în cele opt meciuri din play-off care urmează. E păcat de discuțiile care au apărut după înfrângerea asta cu FC Brașov. Băieții noștri trebuie felicitați pentru parcursul pe care l-au avut în acest campionat, unul dur. Sperăm ca meciul cu UTA să aducă o evoluție bună și trei puncte și să evităm alt gen de discuții în afara celor normale. Avem o datorie către suporterii care au venit în număr mare în deplasarea de la Brașov și ne-au susținut. Nu știu dacă vor fi modificări în primul unsprezece. Sigur, golul 2 primit la Brașov a fost greu de înțeles, dar nu se pune problema de rea-voință”, a punctat Nicu Croitoru.

În fine, acesta din urmă a abordat și „cazul Honciu”. Fotbalistul care a înscris golul trei al partidei din returul campionatului a absentat, oarecum nemotivat, de la disputa de la Brașov. „A avut probleme și pot fi dovedite cu imagini de pe camerele de supraveghere ale hotelului. Chiar a avut o criză, a vărsat mult, am încercat să îl recuperăm, dar nu s-a putut”, a adăugat Croitoru.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button