UTA Arad

Arădeanul Gazului, Cristi Gavra susține: „Meci special pentru mine, dar nu UTA e principala noastră contracandidată”





Una dintre principalele „arme” de atac ale Gazului în meciul cu UTA de sâmbătă va fi tocmai un arădean. Cristian Gavra (23 ani), jucător împrumutat de medieşeni în iarnă de la Viitorul Constanţa, marchează pe bandă rulantă de când a venit în Liga 2. În cele nouă meciuri pe care le-a bifat până acum sub conducerea lui Leo Grozavu sau Cristi Pustai, Gavra a înscris de 6 ori pentru Gaz Metan, în ultimele două jocuri înscriind de trei ori. Atacantul este în acest moment unul dintre cei mai în formă jucători ai Mediaşului, iar meciul cu UTA e unul special pentru arădean.

„Eu vreau să marchez în fiecare meci. Acum jucăm la UTA, eu sunt din Arad şi vreau să marchez şi contra lor. Este un meci mai special pentru mine. Nu mi-am propus să reuşesc două goluri împotriva lor, important e să câştige echipa şi dacă voi înscrie şi eu e cu atât mai bine. Nu UTA e principala contracandidată a noastră, ci Chindia. UTA are şi ea o echipă bună, formată din arădeni, au un parcurs foarte bun până acum, îi felicit pentru asta, dar mergem să-i batem”, a spus Cristian Gavra despre întâlnirea din etapa a 4-a a play-off-ului cu UTA.

Cristian Gavra n-a apucat să joace în cariera sa pentru echipa reprezentativă a oraşului şi judeţului Arad. Atacantul a început fotbalul la Gloria Arad, apoi a jucat la FC Sînleani şi după aceea a fost achiziţionat de Academia Gheorghe Hagi. Pe lângă echipa FC Viitorul, Gavra a jucat şi pentru echipa secundă a clubului lui Gheorghe Hagi, iar din iarnă a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş.

tircoveanu

Tîrcoveanu: „Mergem la Arad să câştigăm”

Altfel, un alt tânăr jucător al Gazului care i-a pus gând rău UTA-ei este Andrei Tîrcoveanu (18 ani). Mijlocaşul împrumutat de la Dinamo a înscris în intermediara cu FC Braşov primul său gol la Mediaş, iar la Arad speră să nu întâmpine probleme în a obţine toate punctele puse în joc.

„Este un meci foarte greu, cu ocupanta locului 2, dar noi mergem la Arad să câştigăm. Vom lupta până în ultimul minut şi sper să luăm toate punctele. Şi UTA şi Chindia sunt nişte contracandidate serioase, sper să câştigăm meciuri directe cu ele, să luăm un avans mai considerabil în clasament şi să ne îndeplinim obiectivul”, a comentat Andrei Tîrcoveanu, pentru Nova TV, meciul cu UTA.

 









Un comentariu

  1. Sa-ti dai un refresh maine,dupa ce luati bataie, cine-i principala contracandidata, echipa de pe primul loc, ori targovistea de pe 3… „aradeanule”…

    0
    0
  2. Cam cu nasu pe sus esti copile..sau incerci de pe acum sa provoci?..si noi vom spune maine ca nu mediasul e contracandidata ci chindia! Si ai sa vezi ca asa va si fi!

    0
    0
  3. gavra este un copil modest talentat .ca nu lua hagi pe oricine .pacat de accidentarea care a avuto .da este aradean dar este platit dar joaca la medias e normal sa vrea sa dea gol si azi .e parerea lui ca chindia este mai periculoasa pt echipa lui .parerea mea ca uta batrana doamna nu va putea invinge medias acuma om trai si om vedea maine

    0
    0
  4. Bai Gavra,fiind aradean nu ar trebui sa iei peste picior UTA. pt. ca nu este frumos sa injosesti aceasta echipa cu multi ani de traditie in fotbalul romanesc, nu mai vorbesc de performante. Astazi ai fost praf pe teren si cu mai mult noroc, UTA. putea castiga la ultima faza a meciului. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button