Arhivă articole

aprilie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

„Tamponate” de Sântana, Crişul şi Pecica joacă pentru locul 3

 La începutul lunii aprilie, Crişul şi Progresul făceau încă parte din „careul de aşi” al actualei ediții de campionat în Liga a 4-a. Chişineu Criş conducea în clasament, fiind urmată de Pecica, la doar un punct şi mai departe Sântana şi Cermei. Ghinionul celor două formaţii, care se vor întâlni sâmbătă după amiaza, în aşa zisul derby al etapei, e că între timp au dat piept cu Unirea Sântana. Iar trupa lui Dinu Donca le-a bătut pe amândouă şi le-a trimis în ceea ce e acum, „finala mică”. Cele două grupări sunt conştiente că şansle lor la câştigare campionatului s-au redus simţitor şi că ar putea reveni în prim planul luptei pentru promovare doar dacă echipele dinaintea lor ar face paşi greşiţi.

dragan78Drăgan: „Un meci de locurile 3-4” 

Gheorghe Drăgan, cel mai experimentat tehnician din grupul fruntaşelor, a prefaţat întâlnirea cu Pecica:  „Din păcate, e un meci de locurile 3-4. E greu de crezut că Sântana sau Cermei se vor încurca în așa fel încât să mai avem șanse la primul loc, iar poziția a doua nu se premiază. Noi vom juca până la capăt, vrem și cred că și putem câștiga toate partidele din acest campionat, însă – din păcate – nu mai depindem doar de noi. Cu moralul nu stăm prea bine după un eșec și un egal, dar jucăm în fața susținătorilor noștri și trebuie să uităm de toate și de tot și să le oferim un succes și o prestație bună. Deși am învins în tur și sâmbătă evoluăm acasă, nu cred că suntem neapărat favoriți în fața celor de la Pecica. E o partidă de 1×2, va trebui să muncim pentru cele trei puncte”. 

Gazdele partidei nu vor conta pe Covaci şi Petrescu, ambii supendaţi, iar Magda şi Turcuş sunt incerţi.

cibasantanan

Ciba: „Să păstrăm măcar șanse matematice la primul loc!”

După înfrângerea cu Sântana, cei de la Pecica şi-au adjudecat punctele în meciurile disputate, însă prestaţia echipei nu a fost din cea mai bună, fapt recunoscut şi de Lucian Ciba: „Din păcate, am ajuns să ne luptăm pentru locul 3 și să păstrăm măcar șanse matematice la primul loc. Din păcate, nici noi, dar nici ei, nu ajungem într-o formă foarte bună la acest meci. Crișul a pierdut primul loc și nu a mai câștigat de două etape, iar noi ne confruntăm cu mari probleme de efectiv. Am recunoscut că am câștigat cu ceva noroc în fața Șimandului, iar ca lot nu cred că vom sta mult mai bine la Chișineu Criș, unde ne așteaptă o formație rănită, de un alt calibru. Oricum va fi, ne jucăm șansa până la capăt, iar pentru asta trebuie să câștigăm sâmbătă”.

Progresul se confruntă în continuare cu probleme de efectiv. Gherghel este suspendat, Topai şi Şiclovan sunt accidentaţi, iar pentru Vasilca, Rus, Gabor şi Boldizsar se ţin pumnii ca să fie apţi de joc.

Formații probabile:

Crișul: Mucha – Pantea, Toseschi, Ciuciu, Jude – Ciornei, Lung, Turcuș, Deloreanu – Al. Drăgan, Modan

Pecica: Rus – Moldovan, Er. Wild, Ew. Wild, V. Fritea – Ponta, Arsene, R. Fritea, Boldizsar – Burian, Peii.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.