UTA Arad

Final: FCM Baia Mare – UTA, 2 – 2!





Stadionul Viorel Mateianu, aproximativ 200 de spectatori, cer acoperit de nori, gazon moale.

Echipe oficiale:

FCM Baia Mare:  Bota – Duruș, Fl. Ilie, Oltean, Bușu – Ignea, Vasilache – Păcurar, Sârbu, V. Pop – Jurj. Rezerve: Ormenișan – Șter, Giurgiu, Anițoiu, Codin, Codoban, Sbârcea

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Man, Curtuiuș. Rezerve: Anca – Copil, Filaret, Jorza, A. Roman, C. Rus, Vlad.

Arbitri: Florin Miron (București) – Ioan Ciocănea (Sibiu), Răzvan Nistoran (Reșița). Rezervă: Valeriu Demian)

Observatori:Dan Monea (Aiud), Florin Mierea (Timișoara)

FOTO: UTA Media Design

Un comentariu

  1. Pacat de cartonasul rosu..tot raul spre bine etapa urmatoare se va vedea ca echipa joaca mai bine cu Hlistei si Copil in teren titulari!

    0
    0
  2. Imi e tare greu sa cred ca Stratila la experienta lui stiind ca are un cartonas galben sa simuleze in careu riscand sa primeasca al doilea galben si implicit pe cel rosu.Poate sa ne spuna cineva daca a fost simulare sau a fost 11m sau nu a fost nici simulare nici 11m?

    0
    0
  3. Manager pune mai putine o-uri cand marcheaza adversarii UTA-ei in cuvantul ,,gol,, sau te bucuri de esecurile echipei?

    0
    0
  4. Stratila – inger si demon !!! La ce naiba simulezi cand sti ca ai un cartonas galben????????? In sezonul regulat a ratat un penalty si uita asa nu-i prieste meciurile cu Baia Mare !!!

    0
    0
  5. Este bun si egalul. Daca arbitrul iti da 11 m , la al doilea presupus 11 m, tot la Sratila si stiind ca mai ai un galben luat si te mai iei si la harta cu arbitru, este de inteles ca acesta ia dat cartonasul rosu .

    0
    0
  6. Ce face stratila tine de psihologie ar trebui invatati jucatorii de la uta sa joace doar gotbal pe teren indiferent daca pierde cu simulari nu castigi nimic in timp o simulare arata un caracter cladit gresit !

    0
    0
  7. Pe UTA a cam ,,marlito,,acest fluieras bucurestean Miron,dar si Stratila cam umbla dupa cartonase!!! si el in primavara s-a batut joc de 11 m,tragand la misto !Nu e permis ca din min.32 sa lasi coechiperii in 10 ca ei sa lupte eroic pentru 2-2 !Acum a venit randul ,,eschimosului de mate,, ce a luat 3-1 la Medias de la Chindia lui N.Croitoru ,care putea castiga chiar mai detasat,razbunand 1-1 facut de gazari la Arad unde 15 min.UTA a jucat cu un om mai putin…(gafa la inlocuiri prea rapide).!Prin egalul nostru,la B.Mare in loc de 3 puncte,si victoria Chindiei la Medias,lupta pentru locurile 1-2 s-a redeschis si observ ca Chindia joaca foarte bine in deplasare prin Cerchez si Popa.Lupta e f.dura pentru promovare in liga 1 !Baia Mare ne-a mai incurcat in anii trecuti….. Hai UTA !

    0
    0
  8. Eu zic ca uta trebuie sa inceapa sa castige meciuri cu egaluri nu prea faci nimic!e prea multa naivitate in joc apoi la chestia asta cu cartonasele tine de disciplina nagy pare cam depasit de situatie!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button