Fotbal judetean

Săptămâna „alb-roșiilor” lui Pința: Campioni la juniori și primele puncte în retur





A venit și ziua în care Zăbraniul sărbătorește. În urmă cu două zile, echipa de juniori a clubului s-a încununat matematic campioana seriei, iar azi aproape aceeași echipă a luat punctele ce i-ar putea asigura rămânerea în Liga a 4-a.

Victoria, prima a returului pentru trupa „alb-roșie” este cu atât mai prețioasă cu cât a venit în fața unei contracandidate directe, amenințate și ea cu retrogradarea. Glogovățul a început partida mai bine, a arătat două ocazii mari în primele 10 minute prin Negrea, pentru ca apoi, odată cu pierderea condiției fizice, să nu aibă reacție la avantajul luat de gazde în minutul 21. Atunci, Florin Rogojinaru l-a învins pe Ciornei cu un șut cu efect de la marginea careului. În rest, partida nu multe momente demne de menționat, spre satisfacția gazdelor ce în sfârșit adăugă în clasament primele puncte ale primăverii.

„Nu e nimic întâmplător, această victorie a venit, poate, exact la momentul potrivit și cu ajutor de la mama mea, care a decedat exact acum 7 ani de zile. Le mulțumesc copiilor că nu s-au descurajat, că au trecut cu capul sus peste înfrângerile grele din acest retur și a avut o săptămână perfectă. Ne-am atins obiectivul la juniori, ieșind campioni și suntem aproape și de salvarea de la retrogradare în Liga a 4-a. Chiar dacă ei avut acele două ocazii în debutul meciului, ca și prestație generală nu cred că victoria noastră poate fi contestată de cineva”, a menționat Leo Pința, antrenorul Zăbraniului.

Formații:

Zăbrani: Brutyo – Ursoi, Pruteanu (75 Rancov), Oberșterescu, Țop – Viderok (60 Achim), Ianc, Nibu, Crișan – Rogojinaru (86 Botuși), A. Avram (73 Hojda).

Glogovăț: Ciornei – Gherman (26 Bobeiciuc), Stavilă, Tănasă, L. Avram – Coșa, Kocsis, Ardelean, Ruja (65 Zsigmond) – Mărculescu (58 Cotoc), Negrea.

Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Casian Băla, Daniel Bondar. Observatori AJF: Doru Herţeg, Daniel Scridon

Un comentariu

  1. Cu tot respectul pt d prof Pinta,dar echipa de tineret a Zabraniului a câștigat matematic seria lor,iar pt a ajunge campiona județului mai trebuie sa câștige barajul cu Santana,care va câștiga cealaltă serie!!!!

    0
    0
  2. Nu cred ca cineva de la Zabrani a declarat ca juniorii sunt campioni ai judetului.Se pare ca cei de la Sportarad nu prea se informeaza inainte de a publica ceva,si din pacate nu e prima data .

    0
    0
    1. am impresia ca nu ai citit tot articolul … si nu e prima data cind observ ca nu realizati ca lucram cu marfa clientului … Leo a declarat ca sunt campioni …

      0
      0
    2. Înainte cu 3 etape de final, suntem campionii seriei 1A!
      În urma rezultatelor înregistrate în această etapă cu înfrângerea UTA-ei la Semlac ne-am asigurat locul 1 înainte cu 3 etape de final. Următoarele 3 jocuri vor fi abordate ca pregătire înaintea meciului de baraj cu campioana seriei 1B ( probabil Unirea Sîntana ) pentru desemnarea Campioanei judeţului.
      Acesta a fost anunţul oficial de pe site-ul clubului!

      0
      0
  3. Finala dintre Santana vs Zabrani aduce fata in fata cele mai bune echipe de juniori din judet, asta este clar, nimeni nu poate contesta valoarea celor doua echipe. Numai ca problema nu este cine castiga editia asta, ci ce va face campioana mai departe?
    Daca se va ajunge la Bucuresti, la acel „Final Four”, pentru stabilirea Campioanei Nationale pe 2016, atunci pot spune ca judetul Arad are juniori de perspectiva. Nu este imposibil, ca au fost precedente!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button