Liga a 2-a

„Şepcile roşii” refuză falimentul şi aşteaptă miracolul! Pîncota e pusă în gardă





Contul clubului „U” Cluj a fost alimentat, azi, 10 mai, cu 10.000 de euro. Banii au fost viraţi de Nilor Grup, o societate cu acţionarta italian, care s-a raătat interesată de preluarea clubului de pe Someş. Firma italiană e aceeaşi care i-a făcut curte lui FC Braşov acum vreo lună, însă logodna nu s-a realizat din pricina datoriilor clubului de sub Tâmpa.

Nici la Cluj situaţia nu este roză. Ca să devină proprietar al clubului, Nilor Grupa va trebui să scoată la iveală 2,5 milioane de euro. Oficialii echipei clujene aşteaptă acum virarea primei tranşe din această sumă, pentru vânzarea echipei. Este vorba de 200.000 de euro, bani cu care ar trebui achitate  datoriile pentru care Universităţii Cluj i se cere falimentul. Următorul termen în procesul falimentului este joi, iar banii ar trebui livraţi până atunci. „Nu putem spune nimic până nu intră acei bani. Ne-au mai promis şi alţii că plătesc, dar nu făcut-o”, a fost declaraţia unui oficial al clublui pentru Liga 2.

În cazul în care „U” Cluj va fi resuscitat, misiunea Şoimilor Pâncota de a evita retrogradarea va fi îngreunată. Lupta pentru rămânerea în Liga a 2-a este acerbă, Şoimii, Olimpia Satu Mare şi Universitatea vor continua bătălia de a scăpa de ultimul loc care duce în Liga a 3-a, dar şi de poziţia care înseamnă o nouă bătaie de cap, barajul de rămânere în eşalonul secund.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button