UTA Arad

Ziua adevărului pentru UTA: Visele de promovare pot fi întreținute doar printr-o victorie cu Chindia





Mai sunt câteva ore până la ceea ce a devenit cel mai important meci al sezonului pentru echipa fanion a Aradului. Practic, la capătul celor 90 de minute ale disputei cu Chindia Târgoviște, UTA va știi dacă rămâne agățată măcar de locul ce duce la cele două baraje, sau se poate gândi de pe acum la stagiunea următoare.

Fiindcă acesta e ultimul meci direct între primele trei clasate, singurele ce mai contează în lupta pentru Liga 1, miza e enormă, cu mențiunea că oaspeții au și varianta remizei. „E clar că e un joc de o importanţă deosebită. Trebuie să ne bucurăm că jucăm meci de o asemenea factură. Înseamnă că am avut un parcurs bun, dar trebuie să ne dorim şi mai mult. Păcat că trebuie să jucăm la intervale atât de scurte meciuri atât de importante. La toate echipele s-a acumulat o stare de oboseală. Asta este, sperăm să ne revenim, să jucăm bine şi să câştigăm”, spunea Nicu Croitoru, antrenorul dâmbovițenilor.

Miza arădenilor sunt în primul rând punctele, dar și revanșa pentru cel mai usturător eșec al sezonului (0-4), înregistrat runda trecută la Mediaș. „Important e că fotbalul îți oferă șansa să te refaci în meciul următor, atât din punct de vedere al rezultatului, cât și moral. Am fost pe locul 1, am coborât pe locul 3. Urmează un adversar care a învins de două ori Mediașul, nu e întâmplător cu șanse la promovare. Noi încercăm să urcăm în clasament, să fim etapa viitoare cel puțin pe locul 2. Le lipsește golgeterul (n.r. Daniel Popa), o piesă importantă, dar nu înseamnă că nu sunt periculoși. Formează un grup bun, dar în fața suporterilor noștri, încercăm să refacem acea înfrângere”, a punctat și Roland Nagy, antrenorul principal al „alb-roșiilor”.

Așadar, de la ora 17,30, în fața dumneavoastră, pe arena „Motorul” din Aradul Nou, la TV- Digi și Dolce Sport, și livetext pe sportarad.ro s-ar putea alinia echipele:

Formații:

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil – Man, Curtuiuș.

Chindia: Meilă – Pătru , Bg. Dinu, Vătavu, Martac – Neniţă, L. Mihai, Honciu, Nisipeanu – Cherchez, Neguț.

Arbitri: Iulian Dima – Valentin Avram, Andrei Constantinescu (toți din București). Rezervă: Răzvan Drăgoi (Timișoara)

Observatori FRF: Ioan Onicaș (Zalău), Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button