UTA Arad

Eftimie: „Vom juca la victorie cu Mediașul, să nu aveți nicio îndoială”





Mioveniul a fost o nucă tare pentru UTA la penultima etapă a play-offului ligii secunde. Argeșenii au pus probleme în special în startul partidei și au rămas în joc până la ultimul fluier al arbitrului. „A fost un joc frumos pentru public. Noi nu aveam o miză deosebită în acest meci, decât să jucăm bine. Am avut o primă repriză bună, am avut ocazii de a marca. Am ratat și de obicei așa se întâmplă în fotbal, adversarul te taxează. Jucătorii și-au dorit, au făcut un meci bun astăzi, sunt mulțumit de evoluția lor. Dar, meritele merg către echipa adversă, pe care o felicit pentru victorie”, a spus Iordan Eftimie la puține minute de la încheierea confruntării de pe „Motorul”.

Runda viitoare, Mioveniul o găzduiește pe Gaz Metan Mediaș, iar în cazul unei victorii, coroborate cu un succes al arădenilor sub Tâmpa, ar putea ajuta-o pe UTA să promoveze direct. „Vom juca la victorie cu Mediașul, să nu aveți această înodială”, a mai ținut să puncteze tehnicianul „galben-verzilor”.

Ca și Nicu Croitoru joi, Eftimie a ținut să remarce un lucru: „Păcat de publicul din Arad, căci sunt câțiva pătimași lângă băncile de rezervă care ne-au înjurat din primul minut până la final”. 

În minutele de prelungire, spiritele la nivelul celor două bănci de rezervă s-au imflamat, Roland Nagy fiind foarte nervos și greu de stăpânit de colegii săi. „Domnul profesor m-a ironizat puțin și de acolo a ieșit ce a ieșit. Am avut și eu o reacție ce nu mă caracterizează, dar e o încărcătură ce se acumulează și la mine și la suporterii pătimași”, a menționat antrenorul „alb-roșiilor”. „ Nu a fost mare lucru, un simplu moment de tensiune, nu vreau să mai ating acest subiect. S-a iscat un mic conflict, ne-a înjurat cineva de acolo, dar a trecut”, a completat Eftimie.

 

Un comentariu

  1. L-ați înjurat pe antrenorul de la Mioveni la fel cum ați făcut-o cu antrenorul de la Târgoviște. Oricum , eu care am locuit în zona Aradului acum vreo 23-25 ani, știu prea bine că nu sunt așa de civilizați cum se pretind. Nu-i diferență mare între Arad și zona de sud a țării în materie de civilizație. Sunt mulți șmecheri acolo cu bișnița ș.a.m.d. În privința echipei din Mioveni, îi felicit pentru felul cum au abordat cele două meciuri cu Arad și Târgoviște, unde au pierdut extrem de greu…Este singura echipă care s-a implicat în ceva , exceptând cele 3, iar Brașovul și Baia Mare au făcut numai figurație…Tocmai de aceea sper să joace corect cu Mediașul și să câștige, fapt ce ar ajuta ambele echipe rămase în luptă: Aradul și Chindia…În privința Chindiei pot spune că a ratat foarte mult în acest play-off și eu sincer nu aș dori să promoveze pentru că nu sunt prtegătiți de liga 1. Fiecare club își asumă ceva când își dorește promovarea…Chindia a jucat bine exceptând repriza a doua de la Brașov și Arad, unde a cedat inexplicabil. Văd că au câștigat un portar tânăr, care dacă era folosit mai demult probabil că para mai multe goluri ce le-a încasat Meilă…Baftă Arad , baftă Chindia !

    0
    0
    1. Aoleu, nu cumva sa strige cineva pe stadion ca se jignesc toți.Frate, voi ați mai fost vreodată la meciuri?! Se înjura peste tot, inclusiv Anglia, Germania etc, mai sunteți si „oameni de fotbal” (Eftimie etc), diferența e ca se joaca pe stadioane mai mari si nu se aud direct. Asta chiar ii o afirmație penibila, vezi doamne i-or înjurat suporterii. Si tu cu Chindia ta si cu statul prin zona Aradului ești cel mai penibil, habar n-ai tu de zona Aradului. Pana una alta UTA cu suporterii ei „derbedei” e singura echipa din țara fără garduri de n metri între tribune si teren si cu bancile de rezerva in tribune fără sa fie vreodată vreun scandal cum se întâmpla NON stop prin miticia. Povesti tu de Civilizație când un sfert din cei din Arad sunt desculți ca tine veniți aici la munca si la scandal, ca dincolo la voi pas.

      0
      0
  2. Nu toti cei care vin la stadion sunt nascuti in arad!!!oricum e rusinos pt un oras ca si aradul sa ne pretam la asa ceva!!!sa speram ca dac va fii gata stadionul nou sa fie alti oameni si alta atmosfera la meciuri se stie ca in aradul nou unde inainte locuiau svabi au intrat tigani in fostele case svabesti !!!forzza uta!!!

    0
    0
  3. @Neutraubling „Nu toti cei care vin la stadion sunt nascuti in Arad!!! oricum e rusinos pt un oras ca si aradul sa ne pretam la asa ceva!!! ” Mai oameni buni, sa va fie clar : la fotbal nu e ca la teatru, ca la opera ! Eu, la viata mea,am fost cu UTA in sute de deplasari, de la Baia Mare, Oradea, Resita, la Cluj, Bistrita sau Sibiu, de la Suceava, Iasi, Piatra Neamt, la Constanta , Galati, Pitesti, Vaslui. Am vazut un meci , de prima liga, la Craiova,( meci fara spectatori) in salvare a gazdelor. ,De Timisoara sau Bucuresti sau Hunedoara nu e cazul. Cunosc Romania dupa stadioane, nu dupa restaurante. Nu-mi vorbiti mie de civilizatiela fotbal. Sigur, si la Arad sint 10- 15 ” injuratori” ,dar asta e una, alta e sa nu ai voie sa te bucuri, in deplasare cind echipa ta da gol ( la Steaua, la Rapid, la Dinamo, la Ploiesti,la ..Timisoara-daca nu stai cu galeria,la Vaslui, la Zenica,la saraievo,la Budapesta, etc). Nu-mi vorbiti mie de lipsa de civilizatie la fotbal…la Arad. Sigur , cind vine Baia Mare si „lupta pina la moarte” fara obiectiv… cind vin unii , care nu se scoala de jos, trag de timp, cind mai vezi si arbitrii hoti, nu vorbesc de prosti, ci de rauvoitori,- si UTA a avut parte de multi, sezonul asta- nu poti sta, fara nervi, mai spui si vorbe de ..duh, dar , in general ,la Arad fotbalul este religie, sa nu vina unii sa ma invete fotbal, la vreo 70 de ani ai mei ( vad UTA din 1962), eu care am fost pe stadioane, nu pe tapsane, desi am fost si la Covaci,Curtici, Filiasi, Sebis, Ineu, ( de la Camp Nou, pe San Siro, de la Atena, la Paris pe Parc de Prices si Noul mare stadion), de la Amsterdam, la Lisabona, de la Saraievo, la ..Budapesta , la… Brno…..am vreo 250-300 deplasari prin Europa cu Nationala, UTA ,, Steaua, si…Craiova)

    0
    0
  4. Cosmin ai dreptate la fotbal nu ii ca la teatru dar sunt vreo doua persoane in sectorul D care înjură pe orcine din minutul 1 fără nici o treaba cu meciul mă bucur ca azi cativa suporteri care s-au luat de ei pentru ca efectiv eu mă simt jenant la meciuri ok înjuri arbitrul dar de exemplu cu Iftimie ceau avut cu Croitoru de la targoviste cu Pustai efectiv mie scarba de acesti asa zisi suporteri pai frate promovam ne lasa sa jucam pe Motoru o sa injure si mustele

    0
    0
    1. exact. erau doi betivani langa banca de rezerva a UTA-ei care au injurat non-stop pana in mintul 7o cand au fost atentionati de alti spectatori. astfel de specimene nu au ce cauta pe stadion. nu poti sa injuri in halul ala. au inceput inca dinaintea partidei cand au iesit jucatorii la incalzire. ar trebui luate masuri ! la stadion mergi sa urmaresti un spectacol fotbalistic. daca iti faci prezenta pentru alte chestii, nu are rost sa ramai ! acelor doi nesimtiti ar trebui sa li se dea interdictie. nu aveau nicio treaba cu fotbalul. ne facem de ras din cauza unor betivani !

      0
      0
    2. Sper ca cei din club sa ia masuri altfel luam noi. Si astazi la meci era unul ce „ingana” galeria pentru ca asa i se parea lui amuzant.
      L-am vazut, il stim cine e si ar face bine sa nu mai vina la meciuri.

      0
      0
    3. nu e la teatru, dar nu ne putem face de ras! Pe Cipri Rus il injura, pe Hlistei il injura cum da o pasa gresita, sunt multi care injura jucatorii utei in loc sa incurajeze echipa! Ar fi mai bine sa fie atenti si ei la scandarile galeriei si sa cante cand galeria da tonul! Sunt satul de acel „la,la , la” al suporterilor de la tribune, bine ar fi sa invete si ei cateva cantece simple din galerie si macar in momentele „cheie” sa cante! Nu cred ca le e greu sa dea din palme! Unii striga „UTA Arad”, altii doar „UTA”, zici ca e la balamuc!

      Arbitrii au facut cam ce au vrut in ultimele meciuri, apare tensiunea, dar nu poti sa te comporti ca-n padure, tine de educatie, la meciuri vin copii, cunosc persoane care au plecat degustate de la stadion din cauza acelor spectatori de la tribuna care injura in ultimul hal pe oricine!

      0
      0
    4. Sunt niste nulitati de oameni (cei care merg sa injure din spatele bancii de rezerve), ii poti vedea cand vin la meci avand deja imprimata pe fata o „ura proletara”. Ii facuta deja o gasca acolo in zona aia, multi din jur se distreaza pe „show”-ul „strigatorilor”. Daca nu merge jocul echipei, iau imediat la misto jucatorii (baaa, treziti-va ca a trecut ziua mortilor !), daca nu le place ceva la oaspeti incep cascadele de injuraturi la ei, in principal injura antrenorul lor, ca doar e acolo, in fata lor. Ei pentru asta vin la meci, sa injure ori sa ia la misto pe cineva. Daca pe astia ii acceptam/numim suporteri UTA, atunci eu zic, cine-i considera asa, sa-i ia acasa la el. Adica sunt buni si cei „fara cap”, numai sa fie suporteri…ne uitam numai la cantitate si nu ne intereseaza calitatea ? „(Re)numele UTA” cere numai performanta clubului, insa nu cere si calitate la fani ?
      „Fotbalul nu-i ca la teatru”, „pe mine sa nu ma invete nimeni civilizatia in fotbal”, „sa-i lasam ca sunt de-ai nostri” – sunt opinii foarte gresite, a la Mitica Dragomir.
      Normal ca ai reactii, insa totul pana la o limita…ceea ce se intampla acolo (in spatele bancii de rezerve oaspeti) e agresiune verbala, care tot o forma de agresiune e ca si cea fizica, iar legea trebuie si pedepseste asta. Ma intristeaza sa vad ca clubul nu ia nicio masura (stewarzii si gardienii din zona ar avea datoria sa raporteze aceste agresiuni verbale constante, continue si duse peste o limita). Bine ca se ingrijeste clubul sa se faca perchezitii la intrare (ceea ce este un abuz la libertatile personale…am intrebat un gardian supervizor care e temeiul legal pentru perchezitii, mi-a raspuns „ca asa ne-a cerut domnul Gradinaru”…ca sa nu mai spun ca deseori barbati perchezitioneaza femei !?!), insa nu se ingrijeste de aceste apucaturi de salbatici din tribune.

      P.S. Facem mare greseala sa condamnam doar agresiunea fizica, iar pe cea verbala sa n-o consideram grava…ambele sunt la fel de grave.

      0
      0
    5. Gresit baieti. Pustai nu a fost injurat nici o secunda la Arad, pt ca e un domn, nu te poti pune sa-l injuri ca n-ai de ce. Restul sunt iujurati doar pentru comportamentul pe care il au si pentru replicile pe care le schimba cu tribuna , de multe ori ironice sau jignitoare., sau de asemenea pentru comportamentul si atitudinea elevilor lor din teren in timpul meciului sau al celor de pe banca de rezerve. In mod evident rezulta raspunsul agresiv al tribunei, care doar isi apara echipa iubita. Ne auzim la baraje, sau cu putin mai mult noroc direct in liga 1.

      0
      0
      1. Daca esti unul dintre ,,uratori,, ar fi bine sa-ti revizuiesti atitudinea, ca nu e obligata lumea din jurul vostru sa va inghita dejectiile! Iar scuza penibila ca sunteti provocati nu sta in picioare, fiindca nu v-a provocat nimeni in asa fel incat sa-i injurati de mama ori morti! Si vorba lui kayara in loc sa incurajati echipa voi luati la misto pe toti, inclusiv pe Nagy care e un domn! La fel a-ti procedat si pe vechiul stadion, acolo a-ti si fost ,,urecheati,, o vreme v-ati cumintit apoi a-ti reluat-o cu repertoriul infect si cu stand-up comedy-ul la care doar voi radeti!

        0
        0
      2. sa stii ca te contrazic persoanele de care am zic l-au injurat si pe Pustai ca la usa cortului acesta chiar uitandu-se mirat la ei azi dupa ce mai multi suporteri ne-am luat de ei (eu am fost primul urmat de mai multi dar efectiv m-am scarbit de ei) s-au linistit subit de ce? Sunt in zona o droaie de copii care isi intreaba parinti de ce injura aia da-i un raspuns unui copil de 4 ani cat are al meu. Pe Eftimie l-au injurat inaintea inceperi meciului atunci nu poti zice ca l-au injurat din cauza atitudini echipei Mioveni. @red din pacate cei din tribuna nu prea stiu cantarile ei stiu UTA UTA si atat acolo sunt putini care au stat prin peluza s-au au fost in deplasari insa e bine ca incurajeaza si atat

        Forza UTA

        0
        0
      3. …l-au injurat si pe Pustai, eu din cauza astora nu mai mi-am luat abonament de ani buni … aia care injura fara nici un motiv, ar trebui scosi afara de stewards …

        0
        0
  5. Poate in zona bancilor de rezerva ar trebui ceva mai multa ordine. Oricum este ultimul meci acasa, sezonul asta. Nu scuz pe nimeni, dar suporteri sint si cei fara educatie si cei care au ceva in cap, pina la urma toti tin cu UTA… Oricum, raman la parerea ca nu Aradul este orasul in care se injura „cel mai virtos”. In plus exista o galerie, atasata de echipa, cum multe echipe nici nu viseaza sa aiba. Mai este si starea de tensiune, cu care multi nu au mai fost pusi in situatia sa o aiba. Oricum desfid pe cel care injura, doar asa… ca sa usureze. Pentru mine ar fi FANTASTIC ca anul asta sa promovam, mi-e greu sa cred, dar sper. Fara sa fac neaparat politica mi-as dori un primar ” cu UTA in sange”, dar despre dorinte si putinte vom vorbi peste 2-3 saptamani. Hai UTA !

    0
    0
  6. Ce poate sa faca clubul daca aia au abonament acolo? Nu poti sa-i dai pur si simplu afara! Mai degraba vecinii fe sector ar trebui sa-i urecheze..insa sunt persoane care rad si se amuza copios pe injuraturile si glumele de santier ale celor 4-5 insi ca nu-s doar 2 cum cineva zicea!

    0
    0
    1. In repriza a doua ne-am luat de ei cativa baieti,in prima faza au ripostat apoi au vazut ca nu glumim si au tacut malc tot meciul.Pacat ca nu am luat mai repede atitudine si ne-au facut de ras la fiecare meci.Eu am abonament in zona si pot confirma ca indivizii au aparut dupa ce am inceput sa avem rezultate.In turul campionatului nu au fost in zona.Asta este, avem si in Arad astfel de specimene.CU UTA PANA LA MOARTE

      0
      0
  7. Asa este baieti,nu este frumos sa injuri antrenorii oaspeti care nu fac altceva decat sa dea indicatii jucatorilor facandu-si datoria de antrenor. Aceste persoane needucate nu au ce cauta pe stadion si foarte bine faceti ca luati atitudine in printa lor. Pt. ca, cu ani in urma UTA. lua ani la rand trofeul Petchovski fair-play pt. cel mai generos si corect public dintre toate stadioanele di tara. In rest doresc nespus de mult ca UTA. sa promoveze la baraj ,sau chiar de ce nu, de pe primul loc.

    0
    0
  8. Tin minte la un meci in liga1 juca acasa UTA nu mai stiu cu cine si unu de la tribuna1 il tot injura pe Drida si ii dadea de numa vreo 25 minute la care unu se ridica si ii zice: ce tot il injuri pe Drida tu nu vezi ca nu joaca la care cel care injura:nu joaca?Deci sunt peste tot in lume anii care merg la meciuri si injura sau striga fara sa stie macar cine joaca

    0
    0
    1. Da, povestea e definitorie pentru caracterul acestor persoane…caractere, ce mai, caractere…am prins odata cand chiar juca Drida, un „tenor” din tribuna a inceput mistourile si injuraturile catre el deja din momentul in care au iesit jucatorii la incalzire, nu s-a oprit deloc pana la sfarsitul meciului, tot pe Drida, Drida sus, Drida jos, el urla, alti vreo 10 din jurul sau radeau.

      0
      0
      1. „P.S. Facem mare greseala sa condamnam doar agresiunea fizica, iar pe cea verbala sa n-o consideram grava…ambele sunt la fel de grave.” – eu nu caut galceava, dar daca tot ma citezi , iti spun ca multa lume ii spune copilului propriu : ” Eu te-am facut , eu te omor”- o agresiune verbala. la fel de grava ca bataia ( parerea Dv), dar nepusa niciodata in practica ( asta e clar, dinainte de a o spune) , pentru ca „verba volant”. Asta nu inseamna ca eu sint de acord cu injurierea, jignirea,intimidarea, xenofobia,ura rasiala, etc, oriunde,nici macar la fotbal. Insa , sint sigur, pe un stadion, cu cit educatia participantilor este mai redusa, cu atata mai greu este sa gasesti o atmosfera, ca la teatru. Asa ca sa-ti faca placerea sa-ti duci toate familia,la meci, cam la orice sport de echipa, la vreo 2 ore in aer liber si apoi,la o destrctie

        0
        0
  9. tre sa stai cuminte sa nu injuri sa ii lasi pe cei de la mioveni sa te injure cat vor si sa iti dea la m..e si sa aplauzi si nr 3 de la mioveni ne dat de toate noi tre sa il pupam ca el e fotbalist si are voie sa injure spectatorii daca banca oaspete nu ar injura nimeni nu le-ar avea treba da ei din min 1 pana la sfarsit injura si arbitreaza ei meciul nu tusierul si rezerva si atunci trebuie pupati provocatori si tot ei se plang

    0
    0
    1. Voi nu sunteti fani, sunteti samanta de scandal. Nimeni nu vine sa injure fanii gazdelor, doar rar se intampla sa ii provoace, voi sunteti aia care provocati si ii agresionati, ii dreptul lor sa se certe cu arbitrul ori sa pretinda un fault sau offside, etc…n-aveti voi treaba cu asta sa-i sariti in cap, nu-i asta treaba voastra de fani, puteti sa reactionati dezaprobator, dar nu sa-i stati pe cap tot meciul si sa-l(i) injurati. Voi provocati, nu ei va provoaca, ei eventual raspund la provocari.
      Tu vrei sa ne convingi ca oaspetii va agresioneaza pe voi, fanii gazdelor, iar voi nu faceti altceva decat sa va aparati ? Nimic mai fals, te minti singur. Voi, care va faceti o meserie din a va comporta asa in mod constant, ar trebui sa fiti scosi afara din stadion.

      0
      0
  10. Ca si Cosmin am fost dupa UTA pe stadioanele Romaniei si rar nu am auzit injuraturi a suporterilor adversi!!!! Cum sa nu injuri cand unii conducatori sunt jigodii si frati de cruce cu fluierasii ce te pedepsesc ca asa vrea muschii lor sau sunt magnetizati de unele echipe !Cand unii jucatori joaca penibil,binenteles ca trebuie treziti si fotbalul are si parti ascunse,fapt pentru care ,,multi,,spun ca e cel mai infect sport.Am observat ca Sebisul si chiar Ineul au uitat de primirea facuta la Cugir,unde se joaca tare si acolo sa auziti,,urari,,de bagat si scos….La Arad e mizilic,dar patimasii mai calca stramb.Daca doar aplauzi,multi….nu stiu de frica,gen Pustai…..care indemna jucatorii sai sa mature cu noi pe jos…..!

    0
    0
  11. Subiect artificial,părerea mea…acum,că se joacă pe Motorul,se aude orice injurătură.Oaspeții erau injurați și inainte,atunci când provocau,doar că nu se auzea atât de tare.In schimb,dezaprob injurăturile gratuite,publicul arădean este unul civilizat,in cea mai mare proporție.

    0
    0
    1. Te contrazic, nu-i subiect artificial, problema exista, exista persoane care isi fac o meserie in a injura si face misto in mod gratuit, din pacate ele nu sunt in numar neglijabil, asta nu anuleaza partile bune ale fanilor aradeni, insa nu e bine nici sa negam ca avem aceasta problema. Eu unul nu voi uita niciodata cum a fost facut Tisza sa dea cu scaunul in gard si sa-si dea demisia de la UTA, tot asa i-a stat pe cap un astfel de huligan. Si sunt multe exemple de astea.
      Poate nu-i momentul potrivit pentru discutii acum in pragul a doua meciuri importante pentru club, dar asta sa nu ne faca sa punem batista pe tambal.

      0
      0
      1. Fiecare pădure cu uscăturile ei…mulți vin la stadion să refuleze,să se descarce…ce poți să faci? să-i trimiți acasă cu dinții-n batistă? :))

        0
        0
  12. De acord cu Dan. Cativa erau cu standup comedyul lor si inainte insa tribunele erau mai indepartate de teren. Dar mi se pare un subiect fals. Fata de alte stadioane la Arad chiar sunt suporteri si spectatori civilizati . Sa bata juniorii la Deva si Echipa mare la Brasov si sa avem inca o saptamana frumoasa alaturi de UTA!

    Haide UTA, Hai Aradu’

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button