UTA Arad

Meciul FC Brașov – UTA se vede la TV, dar și Mioveni – Mediaș e transmis





Partida ce ar putea pecetlui o promovare istorică în Liga 1 pentru cea mai titrată echipă din Provincie se va vedea pe micile ecrane. UTA joacă la Brașov sâmbătă dimineața, de la ora 11, iar partida se va transmite în direct pe Digi Sport 2. În schimb, pe Digi Sport 1, vor evolua CS Mioveni și Gaz Metan Mediaș, ardeleanii având nevoie de un singur punct pentru a desface șampania. Dacă, însă, pierd în fața lui Ayza et. comp, iar trupa lui Nagy bate sub Tâmpa, fiesta se va muta la Arad.

Tot de la aceeași oră, dar la Baia Mare, într-o confruntare netelevizată, Chindia își joacă ultimele șanse la locul ce duce la baraj. Târgoviștenii vor încerca să profite de pe urma unei remize sau înfrângeri a „alb-roșiilor”. Dacă Bătrâna Doamnă pierde la Brașov, atunci elevilor lui Croitoru le ajunge și egalul în Dealul Florilor, iar dacă se termină x între „stegari” și arădeni, atunci dâmbovițenii au nevoie de toate cele trei puncte. Dar și Chindia poate promova direct, dar numai dacă Mediașul pierde la Mioveni, iar UTA nu câștigă contra „galben-negrilor”.

Un comentariu

  1. Indiferent de ce o sa fie ca o sa promovam direct,ca o sa mergem la baraj sau ca o sa terminam pe trei eu unul sunt bucuros de ceea ce sa realizat la UTA desi unii carcotasi au sapat groapa inainte sa inceapa campionatul si acum asteapta sa nu se promoveze sa sara in sus de bucurie si sa arunce cu vorbe.BRAVO TUTUROR PENTRU CEEA CE SA REALIZAT SA SPERAM CA O SA FIM NOI CEI FERICITI LA ORA 13 SAMBATA.DOAMNE AJUTA FORTZA UTA ARAD BAIETI DOAR DE VOI DEPINDE TOTUL

    0
    0
  2. Corect nel. Foarte bine subliniat.

    Indiferent de rezultat suntem mandri de voi ! Felicitari tuturor pt ce ati realizat pana acum la UTA ! Jucati sambata pentru voi in primul rand! Meritati asta cu prisosinta !

    Haide UTA , Hai Aradu’

    0
    0
  3. Desigur a fost un an bun, dar niciodata cind „tziganul se ineaca,la mal” nu-ti aduce bucurie. Eu unul sper ca UTA sa nu piarda la Brasov, chiar sa bata ( de ce nu ?) si apoi…Dumnezeu cu mila.. ! Nu as suporta usor un dezastru la Brasov, de tipul celui de la Medias sau la Tarfoviste, noroc ca meciurile se televizeaza. La baraj, echipele de B sint dezavantajate, se va juca probabil cu Voluntariul, dar nu-i vad mai buni ca si Pandurii.Repet daca e sa murim, apoi sa fim cu inima impacata, dar, de-o fi sa ne bucuram….atunci sa vezi bucurie si nebunie..la Arad !

    0
    0
  4. Cea mai sigura cale este ca UTA. sa plece victorioasa de la Brasov si Mediasul sa piarda meciul de la Mioveni.Sunt multe variante. In orice caz UTA. trebuie sa plece la Brasov increzatoare pe ea cu gandul sa castige,alta varianta nu are si sa nu se lase dominata de brasoveni . Deci acest meci nu trebuie pierdut !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button