UTA Arad

Utiștii au cerut un baraj într-o singură manșă sau amânarea turului până în weekend, FRF-ul a spus nu!





Înainte de a cunoaște deznodământul primului baraj de promovare în Liga 1, clubul UTA a încercat să modifice sistemul disputare al al celui de-al doilea baraj. Printr-o solicitare adresată Federației Române de Fotbal, conducerea grupării „roș-albe” își expunea motivele, legate în special de timpul scurt de recuperare a energiilor după „dubla” cu Călărașiul, pentru care „duelul” cu FC Voluntari ar trebui să se desfășoare într-o singură manșă pe teren neutru. Sau, dacă rămân două meciuri, primul dintre ele ar trebui să aibă loc după 6-7 zile de la returul cu Călărașiul, în așa fel încât combatantele să aibă șanse cât de cât egale ca și resurse fizice.

Răspunsul FRF, mai precis al Comitetului Executiv întrunit la 4 iunie, a venit deja, iar el arată așa: “ Respinge ca tardivă solicitarea clubului ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga I”. Și cu asta basta, să vină Euro!

De organizarea barajului cu FC Voluntari se ocupă Liga Profesionistă de Fotbal, care nici până la această oră nu a dat un răspuns ferm privind  orele de disputare ale celor două confruntări. Știm doar că Digi Sport 1 și-a introdus în grila de programe cele două partide miercuri, de la ora 18, FC Voluntari – UTA, respectiv duminică, de la ora 13 – UTA – FC Voluntari. Ulterior pe site-ul frf-cca, s-au trecut orele 18, respectiv 17.30.

Și ar mai fi ceva. Tot în solicitarea lor către FRF, arădenii specificau faptul că nu ar fi normal ca eventualele cartonașe roșii încasate în primul baraj să-și producă efectul în cel de-al doilea. La această „speță” nu există un răspuns clar, așa că Roland Nagy și colaboretrii săi nu știu încă dacă pot conta pe Alex Manea, eliminat sâmbăta trecută, în partida de peste două zile.

În fine, utiștii s-au ocupat deja de detaliile plecării la București. Deplasarea se va face încă odată cu avionul, numai pentru că la revenirea la Arad există o mică problemă. Miercuri, meciul de la Voluntari se termină la 19,50, iar cursa de linie Otopeni – Traian Vuia pleacă la 21,15, caz în care totul va trebui făcut pe repede înainte.

8 comentarii

  1. Penibil baraj..Penibila situatie! Penibila federatie si liga. Pur si simplu imi e greata si nu ca e vorba de noi, de oricine era la acest ultim baraj. Singurul baraj trebuia sa fie intre echipele din liga2. Iar echipa din liga 1 sa cada.
    Baietii au demonstrat mai mult decat trebuia.sunt mai mult decat multumit. Felicitari,au readus un spirit in noi toti prin daruire un an intreg! Nu am nici o asteptare..ei sunt rupti fizic din cauza nesimtirii altora.

    0
    0
  2. Păi,ce vrei,fratele meu alb? Cine vrei să te ințeleagă atunci când ceri doar șanse egale,Pandele,in țara lui Mitică,cu proaspăt alesul primar Firea? Bă,ești nebun?Să fie egalitate,dar nu pentru căței..păi,nu-i actual?Să-i călcăm miercuri pe cap,zic,cu toate avantajele lor și sprijinul mai marilor conducători!!!! Hai UTA!!!!

    0
    0
    1. In primul rand noi nu suntem catei,noi suntem UTA ! Apoi nu vad legatura lui Firea cu meciul asta :)) Pandele ,da ca e in spatele echipei.Mitica a plecat de cand l-a dat ciobanul de jiji pe Ganea afara(nu l-a iertat ptr 1-3).Eu zic ca daca scoatem un rezultat bun la ei,acasa ii terminam .Lasa-ti scenariile SF , jocul nostru va demonstra adevarul!

      0
      0
      1. No, știi ce?nu-i nici un bai că nu ințelegi…la desen nu sunt bun,dar incerc mai simplu….Mitică nu-i un nume,ci o stare de spirit,o religie pentru o anumită zonă a țării…:D
        ps:bibliografie obligatorie:Grigore Alexandrescu-Câinele şi căţelul.
        In rest,puterea geto-dacilor și uriașilor de sub Apuseni fie cu noi!

        0
        0
  3. Are dreptate Florin Prunea cand spune ca in fruntea FRF si Liga sunt oameni ce nu merita sa fie acolo,Burleanu ala e pe dinafara total de fenomenul fotbal.Daca ar fi putut ne-ar fi pus sa jucam cu Voluntariul a doua zi dupa meciul cu Calarasi :)) Cu toate manevrele eu cred ca avem sanse mari ,sa avem un moral bun,si in principal un arbitraj corect.Ganditi-va ca la Voluntari au in aparare jucatori peste 30 de ani pe care „manji” nostri ii pot face la viteza! Ganditi pozitiv fratilor si va fi bine! Bafta multa ,fortza UTA !

    0
    0
  4. băieții noștri dacă trebuie mor pe teren!!! orice s-ar întâmpla ei au promovat deja în ochii noștri !!! ne-am descurcat si cu pandurii nu ne dăm bătuți nici cu voluntaru!!! Duminica vom fi pe stadion chiar cu doua ore înainte de meci să audă deja când ajung la stadion ce îi așteaptă!! NU DAM NICI O DATA INAPOI!!! UTA ARAD!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button